MIJN MARKTEN

Levering van zwarte poron antislipmat, schokbestendig schuim voor milieubescherming, aangepaste verwerking van audio poron-schuim

Levering van zwarte poron antislipmat, schokbestendig schuim voor milieubescherming, aangepaste verwerking van audio poron-schuim

Anti-slipmatten omvatten voornamelijk auto anti-slip matten, badkamer anti-slip matten, hotel anti-slip matten, vloermatten, deurmatten, trap anti-slip matten, yoga anti-slip matten, tapijt anti-slip matten, gereedschapskist anti-slip matten en zo verder. prestatie: Eén.T...
L12 Draadloze oortelefoons

L12 Draadloze oortelefoons

Specificatie: Naam van het product: L12 display 9679; Bluetooth Version: 5.1 Zendingsbereik Bluetooth: 15m{50foot} zitting 9679; Gewicht: 3.5 g USB; Power Bank Capacity: 300mAh (Met bescherming) display 9679; Earbuds Battery Capacity: 45mAh *2 Inleiding: 5 V /1A ...
Rond gegolfd potkussen

Rond gegolfd potkussen

Het kan in sets worden verkocht Grote siliconen pot pad verdikte antislip warmte-isolatie pad ronde golfplaten Nordic keuken mat hoge temperatuur tafel mat oven hotpot mat lade mat Kenmerken: 24 cm in diameter en groot warmte-isolatiekussen om te voldoen aan de behoeften v...
Doos met constante temperatuur en vochtigheid

Doos met constante temperatuur en vochtigheid

Productnaam: constante temperatuur en vochtigheidsgraad   Product model: op maat   Eenheid van meting: Tai   Toepassingsgebied: Gebruikt voor kwaliteitscontrole van elektronische apparaten, plastic producten, metaal en andere producten Inleiding tot...
PETG doorzichtige plastic doos

PETG doorzichtige plastic doos

De prestaties van PVC, PTE en PP bepalen de kwaliteit van drukinkt.Alleen de grondstoffen met goede prestaties kunnen een beter kleurweergave effect krijgen.Daarom is het van groot praktisch belang om de relatie tussen de werking van de rubberen doos en de kleur van de bedrukt...
DRAADLOZE DEURBEL AG8533K

DRAADLOZE DEURBEL AG8533K

WIRELESS DOORBELL   met LED-zaklamp;   Medelijden:8cord 32musics; Geluid: 85db Ontvanger:AC 110V/60Hz220V/50Hz; Transmitter:12V 23A(bijgevoegd); Afstand:120 meter; IndividueelVerpakking:Dubbele uitgaver+karton Pakketje:20pc/innerdoos, 40pcs/buitenverp...
gesp voor speciale schoenen

gesp voor speciale schoenen

Materiaal: Zink Type: schoensluiting Plaats van oorsprong: China Overdracht: lucht, zee of express, zoals EMS, UPS, TNT, enz. Voordeel: concurrerende prijs van rechtstreekse verkoop van fabrikanten

Voordelen van 1500W spray desinfection machine: Het kan worden toegepast op overheid, ziekenhuizen, gemeenschappen, parkeerplaatsen en andere commerciële gebieden voor express levering desinfectie.Dit is een koude verstuiver, die veilig en betrouwbaar is (niet zoals andere de...
Masker verpakking verfdoos

Masker verpakking verfdoos

Masker kleur verpakking, masker verpakking doos bestelpapier   Laser hulling producten zorgen ervoor dat het papier niet geel of zwart bij het snijden Focus op de drukkerij gedurende meer dan twintig jaar, de productkwaliteit is zekerder
Automatische intelligente sensor kraan-SBF1605

Automatische intelligente sensor kraan-SBF1605

Punt nr. SBF1605 Cartridge Lifetime: 500,000 keer open en dicht Certificatie:   cUPC: AB1953(Laag-Lood) Waterdruk:   0.1-1.6MPa Stroom water:   cUPCstandaard:1.2GPM(4.54 L/Min)@60PSI Functie:   mixer warm/koud water Verpakking: &...
2020 Nieuwe topverkopen Elektrische roterende verticale parkeerplaats, roterend slim parkeersysteem

2020 Nieuwe topverkopen Elektrische roterende verticale parkeerplaats, roterend slim parkeersysteem

Toepassing van het product Verticaal roterend parkeersysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologie om beveiliging en bescherming te bieden aan uw voertuig op parkeerplaatsen buiten.In het Rotary Parking System kunt u toegang krijgen van 5 en tot twintig auto\'s ...
PP niet-geweven landbouwdekking geotextiel aanplant kweekzakken stof voor tuinproducten

PP niet-geweven landbouwdekking geotextiel aanplant kweekzakken stof voor tuinproducten

Niet-geweven stoffen in de tuin en de landbouw Materiaal: 100% polypropyleen Technieken: Vastgebonden                   Gewicht: 8~260gsm   of   Aangepast Breedte: 1CM-240CM Lengte: op verzoek van de kl...
Automatische lijmspuitmachine

Automatische lijmspuitmachine

    Het koudlijm sproeisysteem wordt gekenmerkt door hoge efficiëntie, flexibiliteit, goede stabiliteit en eenvoudig onderhoud.Het is noodzakelijk voor de snelle en hoge kwaliteit productie van alle soorten papieren dozen, vier-zeshoekige dozen, hamburger dozen, chi...
Medisch trauma First Responder EMS-tas voor noodgevallen SR-TB0501

Medisch trauma First Responder EMS-tas voor noodgevallen SR-TB0501

Traumatas met logo & reflectoren, drie gewatteerde vakken, twee zijzakken met dubbele ritssluiting en elastische lussen voor extra opslag. Maat: 17 " x9 " x7 " Kleur: Oranje Materiaal: polyester
Hardware CNC-bewerkingsmachine verwerking

Hardware CNC-bewerkingsmachine verwerking

Dongguan City Ben Xun precisie hardware Products Co., LTD., is een professional die zich bezighoudt met precisie metalen onderdelen bewerking productie en gieterijen! Service project Handplaatwerk, CNC-verwerking, 3D-bedrukking, bladmetaalbewerking, aanpassing van klein...
24W 12v led inductieve schakelstroom led driver

24W 12v led inductieve schakelstroom led driver

De bedrading moet stabiel zijn en ervoor zorgen dat de inlaat-outputbedrading niet wordt teruggedraaid. (Input) " 220VAC " verbinding met AC;uitvoer " Prima. " verbinden om anode,output te laden " -Nee. " verbinding met constante kathode). Gebruik multimeter om te control...
RJ45,2X6 (filter), LED, beschermhoes

RJ45,2X6 (filter), LED, beschermhoes

100 MB en 1G, 2,5G , 5G Ethernet-snelheid Robuust contactontwerp Ondersteuning 750 keer plug-in Ontwerp voor toepassingen met hoge trillingen Zorg voor automatische reflow-soldeerconstructie    
IC-verpakkingsbuis

IC-verpakkingsbuis

  IC verpakkingsbuis Vorm: Abnormity, vierkant, cirkel Materiaal: PVC, PS, ABS, PETG Kleur: Transparant Lengte: overeenkomstig de eisen van de klant Volgens de behoeften van de klant kan anti-statische behandeling, plug- en drukverwerking GEBRUIK: Producte...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top