\\ \"De slimme keuze: het padnaar succes met de hardheid tester \\\"

Datum van publicatie:2023-09-01

a durometer is een instrument dat wordt gebruikt om de hardheid van een materiaal te meten. Het kan ons helpen de eigenschappen van materialen zoals slijtvastheid, vervormingsweerstand en impactweerstand te evalueren. Hardheid tester heeft een breed scala aan toepassingen, waaronder materiaalwetenschappen, engineering, kwaliteitscontrole en producttesten. Op basis van het toepassen van een specifieke vorm van het indenter op het oppervlak van het te testen materiaal en het meten van de diepte van penetratie of oppervlakte -indruk van het indenter op het materiaal. Volgens verschillende meetmethoden en principes kan hardheidstester worden onderverdeeld in verschillende soorten, zoals Rockwell Hardness Tester, Brinell Hardness Tester, Vickers Hardheid Tester en Microhardness Tester.

 

rockwell Hardheid tester, een van de meest voorkomende soorten hardheidstester, evalueert de hardheid van een materiaal door een stalen bal of diamant conisch indenter toe te passen op het oppervlak van het te testen materiaal en de diameter van de diameter van de indruk gecreëerd door het indenter op het oppervlak van het materiaal. De Brinell Hardness Tester gebruikt een stalen bal of diamant conisch indenter om druk uit te oefenen op het oppervlak van het materiaal onder een bepaalde belasting, en meet de hardheid van het materiaal door de diepte van de indruk die door het indenter op het oppervlak van het materiaal wordt gecreëerd. Vickers Hardheid Tester en Microhardness Tester zijn geschikt voor kleine inspringenmeting vanniet -

metallische materialen. Hardness tester - Used to test product thickness (2).jpg

-hardness tester wordt veel gebruikt in veel velden. Op het gebied van materiaalwetenschap en -techniek kunnen hardheidsmeters worden gebruikt om de mechanische eigenschappen van materialen, kwaliteitscontrole en producttests te evalueren. In de metaalbewerkingsindustrie worden bijvoorbeeld hardheidsmeters vaak gebruikt om de hardheid van metalen materialen te testen om te bepalen of ze aan de ontwerpvereisten voldoen. In constructie en luchtvaart kunnen hardheidsmeters worden gebruikt om de duurzaamheid en sterkte van materialen te testen. Bovendien worden hardheidsmeters veel gebruikt in ertsverkenning en geologische enquêtes om de hardheid en structuur van rotsen te beoordelen. Punten om op te letten bij het gebruik van een hardheidstester. Ten eerste moeten de juiste hardheidstester en indenter selec

116; ed zijn volgens het type te testen materiaal. Ten tweede moeten de juiste werkprocedures worden gevolgd en moeten de hardheidstester en indenter in goede staat worden gehouden en gekalibreerd. Ten slotte moet aandacht worden besteed aan de voorbereiding van het oppervlak van het gemeten materiaal om denauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de meting te waarborgen.

 

in Samenvatting, Een hardheidstester is een instrument dat wordt gebruikt om de hardheid van een materiaal te meten. Het beoordeelt de hardheid van het materiaal door een indenter toe te passen op het oppervlak van het te testen materiaal en de penetratiediepte of oppervlakte -indruk van het indenter te meten. Hardheid Tester heeft een breed scala aan toepassingen in materiaalwetenschappen, engineering, kwaliteitscontrole en producttesten. Wanneer u de hardheidsmeter gebruikt, is hetnoodzakelijk om de juiste hardheidstester en indenter te selecteren en de juiste werkprocedures te volgen. Naarmate de technologie verder gaat, zal de hardheidstester blijven verbeteren en verfijnen, waardoor er meer accurate en efficiënte oplossingen worden geboden voor materiaaltesten en kwaliteitscontrole.

 Hardness tester - Used to test product thickness (1).jpg

&#

 

tips: Aangezien de hardheidsmeter constant wordt opgewaardeerd, is de foto van de hardheidsmeter alleen ter referentie, details e -mailadvies! Meer kwaliteitsproducten verwelkomen uw overleg!


dongguan runzhi elektronics Co., ltd.testinging Instrumentafdeling is voornamelijk bezig met verschillende laboratoriumbenodigdheden en testinstrumenten en apparatuur: werkbank, omgevingsexperimentinstrument, elementdetectie Gecombineerd instrument, Special Rest Rest Sag -tester, slotgrootte tester, rechte

line rechterhoekdetector, microcomputer push

pull krachtmeter, Statische buigsterkte -tester, Highprecision Video -projector, Caster Tester, vallende baltester, vallende zandmeter, 90degree Peel Strength Tester, Scratch Resistance Tester, slijpster, glanzend meter, witheidsmeter, energiemeter, specifieke zwaartekrachtmeter, infrarood Thermometer, viscometer, dikte meter, dieptemeter, analytische balans, remklauwen, voelermeter en andere instrumenten en apparatuur zijn beschikbaar. Welkomnieuwe en oude klanten uit het hele land om te bellen en te posten voor overleg:

Runzhi company products (6).jpg 

 Website: https:

www.Instrumentenvip .com

----Tel: 86-13712847488

 Contact person: Mr. ZhengRunzhi company products (3).jpg

///

+

Hardness tester - Used to test product thickness (3).jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top