5 primaire functies van CNC -machines

Datum van publicatie:2024-03-19

Here zijn enkele van de meest voorkomende industriële toepassingen voor CNC -machines:
1. Het snijden van
cnc -machines zijn uitstekende hulpmiddelen voor projecten die een precieze en efficiënte snijsnelheid vereisen en ze kunnen plaatsvaardigen van twee van de meest geavanceerde snijtechnieken: zinker EDM (elektrische ontladingsmachine) en draad EDM.
A Sinker EDM gebruikt een thermische erosie van interactie Tussen twee elektroden-één bevestigd aan het gereedschap in de vorm van koper of grafiet. De andere is de diëlektrische vloeistof waarin het materiaal wordt gebaad. Verbazingwekkend genoeg komen het gereedschap en het werkstuknooit in direct contact tijdens de productie. Draad EDM werkt op dezelfde manier, behalve dat het draadelektroden gebruikt alsnauwkeurige snijgereedschap.
2. Boren
dis precieze gat-punching -proces maakt gebruik van een roterend snijgereedschap, boort meestal bits of hoge-uvelocity waterstralen om ronde gaten in een stationair werkstuk te produceren. Deze gaten zijn vaak geschikt voor montageschroeven en bouten.
3. Slijpende
cnc -machines zijn vaak uitgerust met schurende wielen die bijna vlekkeloze oppervlakte -afwerkingen produceren. Deze subtractieve slijptechniek overtreft denauwkeurigheid van elk additief productieproces aanzienlijk en kan onvolkomenheden tot toleranties verminderen tot 1/10e de breedte van een menselijk haar.
4. Frezen
a CNC -molen, vergelijkbaar met basismolens en andere hand-milling machines, gebruikt draaibanken, waterstralen of draaigereedschap om materiaal uit een stationair stockstuk te verwijderen. CNC -molens kunnen langs meerdere assen bewegen, waardoor operators horizontale, verticale, hoekige en gezichtsmalentaken met absolute precisie kunnen uitvoeren. Deze multi -nangled -mogelijkheden verhogen de efficiëntie in het productieproces van ingewikkelde hout-, metaal- en plastic onderdelen, omdat de machinist het voorraadmateriaal minder keren kan aanpassen en opnieuw kan opstellen.-5. Het draaien van dit CNC -machineproces werkt op dezelfde manier als frezen; In plaats van de voorraad aan een werkstation te beveiligen, is deze echter bevestigd aan het draaimechanisme dat bij hoge snelheden roteert. Een werknemer die een draaibank gebruikt, of een CNC met een vergelijkbare bevestiging, zal vervolgens kleine hoeveelheden materiaal verwijderen totdat ze de voorraad tot de gewenste vorm vormen.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top