Advanced Nickel-gebaseerde superlegeringen voor kleine gasturbines (4)

Datum van publicatie:2021-10-14

cmsx-4 (SLS) [LA+Y] -legering is een verbeterde versie van CMSX-4 die pre-elloyed is met LA en Y en heeft een consistent laag zwavelgehalte van 1 ppm. Gietende proeven met pre-elloyed CMSX-4 (SLS) [LA+Y] Ingot hebben een betere controle en het behoud van LA+Y-inhoud aangetoond in vergelijking met traditionele NI-Foilwrapped Pakketten die bij de ladingverhoging bij de gietoven voegt. De effectiviteit van voegpakketten is afhankelijk van smelt-in en latere inductie roeren voorafgaand aan het gieten. Pre-alloying De ingot biedt een grotere consistentie van de reactieve toevoegingen binnen de gesmolten legering en vermindert de wachttijd op temperatuur dienodig is om de resterende zwavel vast te stellen, waardoor reactief elementverlies tijdens Remelt minimaliseert. Bovendien, als gevolg van het consistente, laag zwavelgehalte van CMSX-4 (SLS) [LA+Y], zijn kleinere LA+Y-retentiesnodig om dezelfde superieurenaakte oxidatie-eigenschappen en coating/TBC-leven [32] te verkrijgen.

CMSX-4 legering is ideaal voor kleine stevige ongevoelige onderdelen in de heetste toepassingen van raket&kleine turbinemotoren. CMSX-4 (SLS) [LA+Y] biedt verbeterde oxidatiebestendigheid voor kale legering en/or gecoate omstandigheden.

nibase cast superalloys bieden een uitstekende combinatie van eigenschappen en uitvoering die wenselijk zijn voor kleine microturbine, turbojet, turbo-componenten en raketmotorcomponenten. Representatieve eigenschappen en toepassingen voor Equiiaxed, directioneel gestolde en single Crystal Cast-componenten zijn besproken. De potentiële voordelen omvatten een verbeterde temperatuurcapaciteit en duurzaamheid, samen met een economische vervaardiging van complexe configuraties voor deze motorprogramma's.

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top