Argentinië verleent Russische COVID-19 noodgoedkeuring voor een vaccin

Datum van publicatie:2020-12-24

BUENOS AIRES --Argentinië&෧39;s Ministerie van Volksgezondheid op woensdag heeft het gebruik van het gebruik van Rusland&_;39;s Sputnik V vaccin tegen COVID-19 goedgekeurd " op een noodsituatie basis. "


Dit vaccin " wordt gepresenteerd als een veilig en effectief therapeutisch instrument.vermindering van de mortaliteit, vermindering van de morbiditeit en vermindering van de overdraagbaarheid van de ziekte; " Een resolutie ondertekend door de minister van Gezondheid Gines Gonzalez Garcia.


De vergunning is de tweede van de soort die door Argentinië is verleend, na een vergunning die dinsdagavond is afgegeven voor het vaccin dat door de Pfizer-BioNTech-laboratoria is geproduceerd.


Het Russische directe Investeringsfonds (RDIF) heeft in een verklaring opgemerkt dat Argentinië het eerste Latijns-Amerikaanse land is dat Sputnik V officieel op zijn grondgebied registreert.


" De registratie werd uitgevoerd door middel van een noodmachtiging.Het vaccin werd goedgekeurd door de regulator ANMAT (National Administration of Drugs, Foods and Medical Devices) zonder aanvullende klinische onderzoeken in Argentinië en op basis van de resultaten van fase III klinische proeven die in Rusland zijn uitgevoerd; " RDIF zei dat.


Argentinië registreerde haar eerste geval van COVID-19 op maart 3 en meldde een totaal van 1,563,865-gevallen en 42,314 sterfgevallen vanaf woensdagavond.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top