Automatische casusmaker uitgerust metnegatieve drukadsorptiefunctie

Datum van publicatie:2023-08-31

automatische lederen shell -machine, zoals denaam al doet vermoeden, is een machine die wordt gebruikt voor hardcover -boekschalen, zoals we hetnieuwe Chinese woordenboek gebruiken, enzovoortna de schaal, is het gebruik van de hardcover -boekenschaalmachine om de boekschalen te doen, hebben De boekschaalmachine met behulp van lichtbreking, reflectieprincipe, het gebruik van centreren en positionering, om te voldoen aan de gebruiker' s behoeften aan snelle werking;


AUTOMATISCH LEDER SHELL Machine is uitgerust metnegatieve drukadsorptiefunctie, zodat de dekking meer plat is,niet draaien; Book Shell Machine heeft een precieze hoeksnijfunctie, voor verschillende dikte van karton zonder aan te passen kan worden gesneden om te voldoen aan denormen ennormen van de cover Corner Cutting.


and de trimfunctie van De automatische lederen machine werd eerst uitgevonden door Chinese ondernemingen. Uitgerust met dubbel rubberen roller -inpakapparaat, kan het de productie van hardcover -boekencase snel en standaard voltooien; De machine van de boekenkast kan de cover-, karton- en middendiameterbordnauwkeurig aanpassen en positioneren.

1. De lederen machine magniet los of los hebbenna het snijden en schudden van het deksel bij het laden van het deksel.


2. Elke afdekking is elektrostatisch, het belangrijkste is dat het deksel de statische elektriciteit moet verwijderen bij het uitvoeren van oppervlaktebehandeling.


3. In het deksel om de oppervlaktebehandeling te doen, blijft deel uit van de lijm, zal poeder spuiten of in ander bijna vergelijkbaar materiaal dat zachtjes is besprenkeld op de plaats dieniet wordt behandeld, alleen om gemiddeld te kunnen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top