BAISHANSI Technology zal de Canton Fair 2024 bijwonen om denieuwste pneumatische gereedschapsproducten te demonstreren

Datum van publicatie:2024-07-26

BAISHANSI Technology Co., Ltd. is verheugd aan te kondigen dat het zal deelnemen aan de 135e China Import en Export Fair (Kantonbeurs) van 15 tot 19 april 2024 in Guangzhou, China. Als een van de grootste handelsbeurzen ter wereld trekt de Canton Fair professionele kopers en leveranciers van over de hele wereld aan en dient het als een belangrijk platform voor de presentatie van denieuwste producten en technologieën.


Standinformatie

Wijnodigen u van harte uit om onze stand, standnr. 5.2F45, te bezoekene we zullen een reeksnieuw ontwikkelde pneumatische gereedschappen presenteren, dieniet alleen zijn verbeterd qua prestaties en kwaliteit, maar ook meer aandacht besteden aan gebruikerservaring en eisen op het gebied van milieubescherming.


Producthoogtepunten

De tentoongestelde pneumatische gereedschappen omvatten onder meer hoge-efficiëntie pneumatische schuurmachines, multi-functionele pneumatische sleutels en lichtgewicht pneumatische schiethamers. Deze producten zijn gebaseerd op denieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties en hebben de volgende belangrijke kenmerken:


Hoge efficiëntie en energiebesparing: denieuwe pneumatische schuurmachine maakt gebruik van geavanceerde luchtmotortechnologie, die het energieverbruik met 20% vermindert% met behoud van uitstekende schuurresultaten.

Veelzijdigheid: de pneumatische sleutels zijn handig van ontwerp en hebben een verscheidenheid aan functies, die geschikt zijn voor verschillende werkscenario's en de werkefficiëntie aanzienlijk verbeteren.

Milieuvriendelijk ontwerp: Allenieuwe producten voldoen aan de internationale milieunormen en gebruiken milieuvriendelijke materialen om de impact op het milieu te verminderen.

Professioneel team aan-demonstratie ter plaatse

Om bezoekers onze producten intuïtiever te laten begrijpen, stuurt Biosense Technology een professioneel team-demonstratie en uitleg op locatie. De teamleden zijn ervaren technische experts en verkoopadviseurs die al uw vragen gedetailleerd zullen beantwoorden en professionele technische ondersteuning en advies zullen bieden. Ter plaatse wordt een interactieve belevingsruimte ingericht waar u de uitstekende prestaties van Biosense pneumatisch gereedschap kunt ervaren.


We kijken ernaar uit je te zien!

Biosense Technology heeft zich altijd ingezet voor het leveren van hoge kwaliteit-kwaliteit en hoog-efficiëntie pneumatisch gereedschap voor wereldwijde gebruikers. Canton Fair isniet alleen een displayplatform, maar ook een belangrijke kans voor ons om te communiceren en samen te werken met wereldwijde klanten en partners. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de Canton Fair, waar we de toekomstige ontwikkeling van de pneumatische gereedschapsindustrie bespreken en hand in hand genialiteit creëren.


Houd het officiële WeChat-publieksnummer en de website van Biosense Technology in de gaten, we zullen de beursdynamiek en productinformatie blijven updaten. Uw steun is onze drijvende kracht en we kijken ernaar uit u te ontmoeten op de Canton Fair om de toekomst te bespreken!


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Best Shang Si Technology Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top