Kan schepsel en plastic coëxist?

Datum van publicatie:2021-04-22

A grote hoeveelheid humaan plastic afval vernietigt de aardeGarbage heeft inbreuk gemaakt op de gebieden Where.; de dieren leven. Ze hebbennowhere te verbergen, en uiteindelijk kunnen alleen worden verstrikt in diverse kunststoffen, beperkt vrijheid.

 31aabc5e6c9d576a7d29861c8130c85.jpg

- voederen dieren beschouwt afval als voedsel, maar deze kunststoffen kunnenniet worden verteerd helemaalniet, en ze kunnen alleen sterven in de strijd. Zelfs als zeniet plastic afval eten per ongeluk en zijn verward door verschillende vuilnis, zal het pijn,suffocation, en zelfs de dood tot gevolg hebben.

 

Many mensen don'. t weet, het afval u weg te gooien kan het leven van de dieren kost Laatste jaar 145 walvissen collectief zelfmoord pleegde op Turst Island in New Zeeland. De walvissen zwommen in groepennaar de kust. Ze kreunde en riep elkaar op the strand, hun staart klapperen tegen het zand van de ondiepte ...

 a06d638d60ea77bc8a4ccf4c96bf750.jpg

Wanneer de redders geëuthanaseerd de walvis, alle aanwezigen riepen met een lage hoofdpijn. Ze knieldeneer en omhelsde de walvis en zei: Ik' m sorry, ik' m sorry.As iedereen weet, de dader van deze tragedie is de mens."Whales zijn het eten van plastic afval drijvend in de zee voor een lange tijd, waardoor de problemen in hun lichaamsfuncties. De maag rot en verliest het vermogen om te eten, zodat het sonar systeem is verlamd en uiteindelijk in staat om de richting te onderscheiden"zeedierennowhere.; verstoppertje in de prullenbak-covered oceaan en lijden.

 

according ramingen van de Verenigde Naties, ongeveer 100 miljoen ton plastic bekers zijn gedumpt in de oceaan dus ver. Elk jaar wordt ten minste 1 miljard mariene organismen verliezen hun leven als gevolg van kunststof producten.

 

Deze cijfers zijn schokkend en suffocating.Compared met celebrity entertainment gossip, deze dieren strijd en sterven in stilte, en het lijkt erop dat erniet veel aandacht. . Alleen kunnen onszelf de aarde te redden

 

Wijzig een beetje elke dag om bij te dragen tot de bescherming van de aarde' s omgeving. Hoewel u en ik klein bent, moet je altijd geloven dat het aanzetten van een vlinder een tsunami zal leiden.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • I GREEN ECO TECH CO.,LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top