China problemen witboek op China-Afrika-samenwerking in hetnieuwe tijdperk

Datum van publicatie:2021-11-28

beijing-China' S State Council Information Office op vrijdag heeft een witboek uitgegeven dat het land' S Samenwerking met Afrika in hetnieuwe tijdpapier beschrijft.

Het wit papier, getiteld"china en Afrika In hetnieuwe tijdperk: een partnerschap van gelijken", zei de gedeelde eerdere ervaringen en soortgelijke doelen en doelen die China en Afrika dicht bij elkaar hebben gebracht.

china en Afrika zullen altijd een gemeenschap van gedeelde toekomst zijn, het is toegevoegd.

developing Solidariteit en samenwerking met Afrikaanse landen is de hoeksteen van China' s Buitenlandse beleid, evenals een stevige en langdurige strategie, zei het Witboek.

chinese president Xi Jinping zet de principes van China' S Afrika-beleid--Oprechtheid, echte resultaten, amity en goede trouw, en hetnastreven van de grotere goede en gedeelde belangen, in kaart brengen van de cursus voor China' s samenwerking met Afrika en het verstrekken van de fundamentele richtlijnen , zei het Witboek.

it merkte op dat de dubbele successen van de top van Johannesburg In 2015 en de Top van Beijing van het Forum op China-africa Samenwerking (FACAC) in 2018 duwde China-africa samenwerkingnaar eennieuwe en ongekende hoog.

President Xi Jinping en Afrikaanse leiders besloten unaniem op de Top van Focac Beijing Kanten zouden werken om een ​​nog sterkere China-africa-gemeenschap van gedeelde toekomst te bouwen, de samenwerking uit te voeren onder de riem en het weginitiatief, waarbij eennieuwe mijlpaal in China-africa-relaties heeft vastgesteld, zei het Witboek.

china en Afrika vertrouwen op elkaar en China-africa vriendschap is rock-olid, het Witboek zei. Het voegde eraan toe dat China zich inzet om China-africa politiek wederzijds vertrouwen te consolideren, de pragmatische samenwerking met Afrika in verschillende gebieden uit te breiden en zijn hulp uit te breiden om vrede en ontwikkeling in het continent te stimuleren.

after jaren van toegewijde inspanningen, de boom van China-africa Samenwerking is gebloeid--Het is lang en sterk en kanniet worden geschud door enige kracht, volgens het Witboek.

vriendelijke relaties tussen China en Afrika zijn door meer dan een halve eeuw doorstaan ​​en de test doorstaan Van tijd, en de twee partijen hebben altijd stevig tegen elkaar gestaan ​​aan kritische junctures en op belangrijke kwesties, zeiden het Witboek.

china en Afrika hebben de krachten gebundeld in het confronteren van de ernstige uitdaging van CovId-19, verder versterkende hun vriendschap, Het Witboek zei, opgemerkt dat de solidariteit tussen de Chinese en Afrikaanse volkeren hen in staat stelt om moeilijkheden en obstakels te overwinnen en een mooie toekomst te bouwen.

stressing dat het wereldwijde governance-systeem en th E Internationale bestelling verandert tegen een versnellingssnelheid en het internationale evenwicht tussen de macht ondergaat een diepgaande aanpassing, het Witboek dat China en Afrika wordt genoemd om hun partnerschap verder te consolideren en een China-africa-gemeenschap van gedeelde toekomst in hetnieuwe tijdperk op te bouwen. .

De twee zijden zullen standvastig hun traditionele vriendschap versterken, wederzijds voordelige samenwerking bevorderen en gemeenschappelijke belangen vrijwaren, volgens het Witboek.

CHINA en Afrikaanse landen zullen het tempo van de samenwerking doorgaan met SECIP Belt en weginitiatief, breng het China-africa uitgebreide strategische en coöperatieve partnerschapnaar een hogerniveau en leveren een betere toekomst samen, het Witboek merkte.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top