Ontwerp- en managementmethoden van logistieke trolleys, metalen materiaalboxen en planken

Datum van publicatie:2023-04-22

With de ontwikkeling van de internationale industriële beschaving en het standaardisatieproces van moderne fabrieken, heeft geavanceerde logistieke apparatuur zijn grote rol aangetoond en trekt de aandacht van mensen aan. Goed beschouwd in ons land, en er zijn geen perfectenormen en goede managementervaring om te vinden, wat resulteert in grote verschillen in factorisatie. De logistieke apparatuur in sommige fabrieken is achterlijk en de logistieke apparatuur is gevarieerd, chaotisch en slordig, watniet alleen het beheer beïnvloedt, maar ook direct de productiekosten en productkwaliteit beïnvloedt. Platform kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende categorieën;&#logistics trolley, metalen pallet, plastic pallet, houten pallet, metalen materiaalkast (mesh type materiaalkast, vouwmateriaal doos), plank, stationapparatuur en speciale metalen doos, enz .

De in gebruik genomen apparatuur moet worden gebruikt volgens de voorschriften en op een beschaafde manier worden beheerd. Als er een kwaliteitsprobleem is, moet het onderhoud op tijd op de hoogte worden gebracht om onnodige verliezen te voorkomen.

The

2. De fabrikant van apparaten is verantwoordelijk voor hetnormale gebruik van het apparaat en implementeert betaalde diensten voor apparaten die mannelijk of mechanisch beschadigd zijn.

the

3. Lichte en handige vorkheftrucks (1.5T

2t) met korte vorken moeten zo veel mogelijk worden gebruikt voor het laden en lossen of stapelen van apparaten (behalve enkele grote apparaten), om harde vorkbotsingen te verminderen die worden veroorzaakt door onvoldoende draaiingsradius van vorkheftrucks of occlusie van het zicht. Verbied absoluut de lange

fork

piercing gekonfijte havikstijl van verschillende apparaten met één vork en het fenomeen van schade aan apparaten zoals tractie zonder de remmen te lossen, metname apparaten met rubberen wielen.

-the

4. Apparaten mogen over het algemeenniet worden getransporteerd met wielen, zelfsniet met remmen, de transportveiligheid kanniet worden gegarandeerd.

the~-5. Apparaten met casters zijn over het algemeenniet gestapeld om schade aan de casters te voorkomen (vooral rubberen wielen,nylonwielen zijn iets sterker) wanneer de vorkheftruck schept. Als er schade wordt veroorzaakt, moeten betaalde diensten worden geïmplementeerd.""the

6. De logistieke apparatuur moet regelmatig worden geïnspecteerd voor gebruik en het inspectieformulier moet worden ingevuld.

the

7. Om de onderhoudsservice te verbeteren, moeten gekwalificeerde OEM's speciale onderhoudssites en eenvoudige apparatuur zoals lassen bieden, om de tijdige en snelle service van het personeel te vergemakkelijken.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top