Scharnierbeslagen worden gepolijst en ontbraamd met magnetische lepmachines

Datum van publicatie:2024-07-17

Scharnierbeslagen spelen een belangrijke rol in verschillende mechanische apparaten en in het dagelijks leven. Het zijn metalen elementen die twee of meer onderdelen met elkaar verbinden, waardoor ze ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De kwaliteit van de productie en verwerking van scharnierbeslag heeft een directe invloed op de prestaties en levensduur van de apparatuur. Bij het productieproces van scharnierbeslag is polijsten en ontbramen een zeer belangrijk onderdeel.

Allereerst, laat'Lees meer over scharnierbeslag. Er zijn veel soorten scharnierbeslag, die afhankelijk van hun vorm en gebruik in vele soorten kunnen worden onderverdeeld, zoals platte scharnieren, boekscharnieren, hoekscharnieren enzovoort. Ze zijn meestal gemaakt van metalen materialen, zoals roestvrij staal, aluminium, koper enzovoort. Het productieproces van scharnierbeslag omvat stampen, snijden, vormen, lassen en andere processen. Bij deze processen is polijsten en ontbramen essentieel.

Polijsten en ontbramen verwijstnaar het proces van het slijpen van het oppervlak van scharnierbeslag met een schuurmiddel om bramen te verwijderen die tijdens het productieproces ontstaan ​​en om de oppervlakteafwerking te verbeteren. Het proces van polijsten en ontbramen kan worden onderverdeeld in handmatig polijsten en machinaal polijsten. Bij het handmatig polijsten wordt meestal gebruik gemaakt van gereedschappen en materialen zoals polijstwielen, polijstpasta, etc. om de scharnierbeslagen één voor één te polijsten. Deze methode is eenvoudig te bedienen, maar minder efficiënt en geschikt voor productie in kleine series. Machinaal polijsten is het gebruik van professionele polijstapparatuur, zoals een polijstmachine, rolpolijstmachine, enz., op de scharnierfittingen voor batchpolijsten. Deze methode heeft een hoog rendement en een goede oppervlakteafwerking, maar vereist bepaalde apparatuur en investeringen.

1-22122G02521K1.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top