Nd supernicotinamide

Datum van publicatie:2024-05-03

01 wat is en supernicotinamide


nd supernicotinamide is"0nicotinezuur"cosmetischnicotinamide (het inhoud vannicotinezuur innicotinamide is lager dan de detectielimiet van 1 ppm), het pijnpunt van Jiangxi Haiwan Biological Technology Co., Ltd. . Cosmetischenicotinamide -grondstof met wetenschappelijke en creatieve eigenschappen geproduceerd door multi-Process Refining and Purification.



02 Efficiteit van cosmetische graadnicotinamide


in 1974, Girish Prasad Mathur et al ontdekten datniacinamide ultraviolet licht kan absorberen om bruinen en zonneburn te voorkomen, en heeft een blekeneffect, dat het tijdperk van openging, dat het tijdperk van openging, dat het tijdperk van openging, dat het tijdperk van openging van het tijdperk van Niacinamide huidverzorgingsproducten.


whiting en het verwijderen van freckles

~-


-


-he whitening -mechanisme vanniacinamide heeft voornamelijk de volgende drie aspecten: eerst, het kan eerst remmen: eerst, het kan eerst remmen, De activiteit van tyrosinase (het belangrijkste enzym van melaninesynthese) en de productie van melanine uit de bron verminderen. Ten tweede, voor de geproduceerde melanine kannicotinamide de overdracht van melanocytennaar keratinocyten effectief remmen, de remmingssnelheid is 35%

68%; Third, it can activate the autophagy system of melanocytes, accelerate the metabolism of melanocytes, and promote the shedding of melanin

containing colloidal keratinocytes.

antiaging

niacinamide is een krachtige antioxidant die de spontane glycosylering van eiwitten en suikers voorkomt, waardoor de toename van collageen wordt gestimuleerd, de huidelasticiteit handhaaft en de huidveroudering wordt voorkomen.nmoisturize

niacinamide heeft ontstekingsremmende eigenschappen die ontstekingen verminderen, huidbarrières repareren, waterverlies verminderen en een hydraterend effect bieden dat de huid zachter en soepeler maakt.

03 tekortkomingen van cosmetischenicotinamide


niacine, een onzuiverheid in de grondstof vanniacinamide, heeft het effect van het verwennende bloedvaten en wanneer wanneer Gebruikt op het huidoppervlak, kan het de huid irriteren, wat resulteert in allergieën zoals roodheid en jeuk.


nd superniacinamide kan effectief de problemen van huidirritatie, irritatie, roodheid, tintelingen, tintelen, enzovoort oplossen.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top