Precisie CNC -bewerking van titaniumlegeringsonderdelen

Datum van publicatie:2023-03-30

titaniumlegering heeft hoge sterkte, mechanische eigenschappen en goede weerstand tegen corrosie. Het is het ideale materiaal voor vliegtuigen en motoronderdelen. Maar het slechte snijprocesvermogen heeft de toepassing al lang beperkt.

with de ontwikkeling van verwerkingstechnologie, in de afgelopen jaren is de titaniumlegering op grote schaal gebruikt in het gedeelte met vliegtuigmotorcompressor, kap, uitlaatgassen, uitlaatgassen en andere onderdelen evenals de framebalk en de framestructuur van de productie van vliegtuigen.


here zijn enkele voordelen van titaniumlegering:

1. Hoge sterkte maar lichtgewicht

de dichtheid van titaniumlegering is 4,5 g/cm3, veel kleiner dan ijzer. Maar de intensiteit is vergelijkbaar als gewoon koolstofstaal.


2. Hoge temperatuurweerstand

Hhe smeltpunt van titaniumlegering is 1660 ℃, hoger dan ijzer en heeft een hoge thermische sterkte. Het kan werken onder 550 ℃ en vertoont meestal een goede taaiheid bij lage temperatuur.


3. Goede corrosieweerstand

under 550 ℃, het is gemakkelijk om een ​​laag oxidefilm te vormen op het oppervlak van de titaniumlegering. Het kan dus voorkomen dat hijniet verder wordt geoxideerd in de atmosfeer, water, stoom en zuur, alkali.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top