Tien voordelen van NMN voor vrouwen

Datum van publicatie:2024-02-26

in De afgelopen jaren wordt NMN beschouwd als verschillende potentiële voordelen, zoals anti-ageren en het verbeteren van de fysieke functie, vooral door vrouwelijke vrienden. Hier zijn de top 10 voordelen van hetnemen vannmn voor vrouwen:


1. Langzame veroudering

nmn kan hetniveau vannad+in het lichaam verhogen, waardoor het verouderingsproces wordt vertragen. NAD+speelt een belangrijke rol bij het metabolisme van cellulaire energie en DNA -reparatie.


2. Verbetert de huidconditie

nmn kan de regeneratie en herstel van huidcellen bevorderen, de elasticiteit en glans van de huid verbeteren, de conditie van de huid helpen verbeteren en de productie van rimpels en kleurvlekken verminderen.


3. Boost immuniteit

immunomodulatie van NMN is erg belangrijk voor vrouwen. NMN kan het lichaam verbeteren' s immuniteit tegen virale en bacteriële invasie, de incidentie van verkoudheid en andere gemeenschappelijke infecties verminderen en dus de activiteit van immuuncellen stimuleren.


4. Verlicht de menopauze symptomen

nmn kan helpen het ongemak van de menopauze te verlichten, zoals hete flitsen,nachtelijke zweet, slapeloosheid en stemmingswisselingen.



5. Verlicht gynaecologische ontsteking--+-studies hebben aangetoond dat de langelived eiwit sirtuins1

7 kan worden geactiveerdna het aanvullen met NMN en het verhogen van de NAD

-niveaus. Eiwitten zoals sirtuins kunnen een ontstekingsremmende rol spelen en gynaecologische ontsteking verlichten.

6. Bevorderen cardiovasculaire gezondheid

it kan de bloeddruk en hartslag verlagen, waardoor het risico op hart- en vaatziekten wordt verminderd. NMN kan helpen arteriosclerose en trombose te voorkomen, waardoor de bloedlipideniveaus worden verlaagd en de vorming van de plaque wordt verlaagd.


7. Bevorder postpartum herstel

+

studies hebben aangetoond dat NMN hetniveau van NAD

kan verhogen, waardoor de spierkracht van de moeder, het spieruithoudingsvermogen kan verbeteren en postpartum spierschade kan voorkomen. Door het gebruik van NMN kan het de moederweg helpen de inflammatoire respons te verminderen en de schade van ontsteking aan spieren te verminderen. NMN bevordert ook wondgenezing en versnelt het herstelproces van postpartum.


8. Houd uw eierstokken gezond

-

nmn kan eierstokcellen beschermen tegen schade door de productie van vrije radicalen te remmen. Het kan de ontstekingsrespons belemmeren, om een ​​ontstekingsremmende en bactericide rol te spelen, ontstekingsproblemen effectief te voorkomen en te verbeteren. Gerelet cellen in de tijd en verbeteren de vitaliteit van eierstokcellen verder. Dit is bevorderlijk voor herstel van de eierstok en eierstokziekten.


9. Verbetering van de vruchtbaarheid


De NADPrecursor Molecule NMN produceertniet alleen meer eieren, maar verbetert ook de mitochondriale functie door NAD+-niveaus in de eicellen van oudere dieren te herstellen, waardoor de eierkwaliteit en vruchtbaarheid wordt verbeterd.+


10. Verbeter uw slaap

nmn heeft ook een aanzienlijk effect op de slaapkwaliteit van vrouwen. Studies hebben aangetoond dat NMN de slaapkwaliteit kan verbeteren en slapeloosheid en vermoeidheid kan verminderen door de verstoorde lichaamsklok te reguleren.&#

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top