Het aangepaste CNC -bewerkingsproces van CNC Precision -onderdelen

Datum van publicatie:2023-03-26
De huidige industrie is steeds meer gewijd aan een enkele koper. Dit betekent dat een product voor één persoon wordt gemaakt. Het originele product kan enkele standaard basisfuncties hebben, maar het isnog steeds aangepast voor een enkele klant. Dit is het resultaat van de algehele toename van de ontwikkeling van productietechnologie en de toename van de diensten. Schoenen

take bijvoorbeeld. Veel mensen hebben verschillende schoenenmaten aan de linkerkant en de rechtervoeten. Overweeg het feit dat de moderne industrie schoenen kan maken die bij uw voeten passen. Wanneer we het over de industrie hebben, staat de bewerkingsworkshop eerst in het aanpassen van bewerkte onderdelen.

they zijn plaatsen waar

&101; Een enkele klant kan een enkel onderdeel voor hem verwerken. Natuurlijk is de prijs van deze service momenteel vrij hoog, maar met de implementatie vannieuwe methoden daalt de prijs. Er kan een periode zijn waarin elk product voor elke klant wordt aangepast.#


what zijn de manieren van productaanpassing? op verschillende manieren:1. Onafhankelijke ontwikkeling. De klant kent bijvoorbeeld al de onderdelen die hijnodig heeft, zodat hij tekeningen en 3D -modellen kan maken, en vervolgensnaar de machinewerkplaats kan komen en deze voor productie bestelt.

2. Gecoördineerde ontwikkeling. Wanneer mensenniet helemaal duidelijk zijn over het ontwerp of de prospects ervan, is dit een goede manier om onderdelen op maat te verkrijgen. Dit stelt bepaalde vereisten voor de machineworkshopnaar voren (zoals de ontwerpafdeling). De klant werkt samen met de afdeling om aangepaste ontwerpen te maken.

3. Adaptieve aanpassing. Deze methode maakt het werk van de fabrikant eenvoudiger, maar het legt veel beperkingen op aan klanten. Deze methode omvat het maken van een basiscomponent die kan worden gewijzigd volgens de eisen van de klant. Door deze methode te gebruiken, kunnen fabrikanten een groot aantal producten produceren met een zekere mate van aanpassing zonder te veel tijd te verspillen aan het opnieuw aanpassen van het productieproces.

4. Cosmetica -aanpassing omvat het maken van een standaardproduct en veel verschillende \"stijlen\". Bijvoorbeeld verschillende kleuren. Dit is de eenvoudigste manier om aangepaste onderdelen te maken voor massaproductie, maar het biedt alleen ruwe aangepaste onderdeelmogelijkheden. Nif Het doel van de machinewerkplaats is om een ​​enkel aangepast onderdeel voor de klant te produceren, ze moeten de productie op een of andere manier aanpassen. Ten eerste omvat aangepaste bewerking een klein aantal verschillende productieonderdelen. Dit betekent dat fabrikanten eennieuw productieproces moeten maken en een CNC -programma voor elk deel helemaal opnieuw moeten maken, waardoor het gemakkelijker is om CNC -verwerkingsdiensten te bieden voornieuwe Producten.

Considering dat er duizenden gedeeltelijke types zijn en elk deel heeft zijn eigen vereisten voor materialen en geometrie, het verkorten van de levertijd is de belangrijkste en moeilijkste taak die fabrikanten moeten oplossen.

in bestelling om de tijd te verkorten Vereist om materialen te vinden, moeten fabrikanten standaardvoorraad bieden voor het breedste bereik van materialen.

De workshop moet ook zoveel mogelijk verschillende machinegereedschap hebben. Het verliezen van bestellingen simpelweg omdat je twee draaibanken hebt en geen slijpmachines een slechte strategie zijn. Hetzelfde kan worden gezegd over gereedschap en snijders.


De fabrikant moet bereid zijn om zoveel mogelijk verschillende soorten bewerkte onderdelen te produceren, waaronder plastic en metaal (staal en aluminium) componenten. Met andere woorden, wees op alles voorbereid.

cnc bewerking van aangepaste onderdelen

modern kleine batchproductie is heel anders dan massaproductie. Met de toenemende vraagnaar aangepaste onderdelen wordt dit type productie steeds populairder. Daarom is veel onderzoek en ontwikkeling gericht op het verbeteren van de efficiëntie van het flexibele productiesysteem.

cnc machine -tools spelen een belangrijke rol in de flexibiliteit van het maken van onderdelen. Slechts 10

15 jaar geleden moest, om onderdelen met enkele complexe oppervlakken te produceren, een groot aantal extra productie (d.w.z. het maken van patronen voor machine -tools om de vereiste handarbeid te volgen) moest worden uitgevoerd. Daarom werden de meeste complexe onderdelen geproduceerd in de batchproductie of handarbeid, die lang en duur was. Tegenwoordig vervangen CNC -programma's al deze dingen. Bovendien is een speciale computer \\ gebogen productiesysteem ontwikkeld, wat de tijd dienodig is om dergelijke programma's te maken aanzienlijk vermindert. Vereist om de tools tijdens het bewerkingsproces te wijzigen, is de kortste.

A -reeks gestandaardiseerde mallen en kaken zijn ontwikkeld om aan de meeste van de huidige verwerkingsbehoeften te voldoen. Deze armaturen zijn meestal samengesteld uit veel enkele elementen, die kunnen worden samengesteld op de werkbank van het machinegereedschap om de onderdelen tijdens de verwerkingsfase te repareren. Natuurlijk is hunnauwkeurigheid lager dan die van speciale armaturen, maar moderne meetsystemen hebben deze tekortkoming geëlimineerd.

ame alle soorten moderne CNC -machinetools kunnen worden uitgerust met een speciale sonde. Vervolgens wordt de sonde gebruikt om de werkelijke grootte en positie van de vaste inventaris te meten en wordt de positioneringsfout volledig geëlimineerd. Het kan ook worden gebruikt om de werkelijke dimensies van onderdelen in sommige fasen van het productieproces te meten om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk kunnen worden gedetecteerd en gecorrigeerd om het verlies van tijd te minimaliseren.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top