Het verschil tussen monokristallijne silicium, polykristallijn silicium en amorf silicium in zonnepanelen

Datum van publicatie:2021-06-28

Wanneer het gaat om zonneceltechnologie voor zonnepanelen, zijn er in feite drie typen die u in de markt kunt vinden: amorfe vs monokristallijne vs polykristallijne zonnepanelen.

HERE, WE' RE GAAN OM DE PROS WERKT en tegens van elk, dus u kunt een weloverwogen beslissingnemen over hetnemen van mono- of poly- of amorfe panelen.

solar panel vergelijking: amorfe vs monokristallijne vs polykristallijne zonnepaneel cel technologie

zmkm-800_800 (34).jpg

polycrystalline Zonnepanelen

polycrystallijne cellen worden meestal gevonden in geride panelen. Ze zijn minder efficiënt dan monokristallijne zonnecellen en vereisen een groter oppervlak voor dezelfde output.

monoCrystalline zonnepanelen

mono-cellen worden ook gevonden in geride panelen. Ze zijn efficiënter dan polykristallijne cellen en kunnen kleiner zijn in grootte voor dezelfde output.

crystallijne panelen moeten zo loodrecht op de zon zijn om de beste prestaties te bereiken. Kristallijne panelen presteren ookniet in gedeeltelijke schaduw (in vergelijking met amorfe cellen) en ze verliezen geleidelijk een klein percentage van de uitgang als de temperatuur stijgt boven 25 ° C.

U kan een meer in

depth-vergelijking van MONO VS vinden Poly zonnepaneel hier.-

AMORFE zonnepanelen

SO, die kort gedekt met monokristallijne vs polykristallijne zonnepanelen. Nu, voor amorf. Amorfe cellen bieden een hogere efficiëntie dan de andere twee. Ze zijn vandaag uw meest efficiënte cel in de markt, hoewel ze wel tweemaal zoveel oppervlaktegebiednodig hebben voor dezelfde vermogensuitvoer als een monokristallijne deken of paneel. Ze zijn echter flexibeler en kunnen de hogere temperaturen beter aan.

amorfe cellen zijn geconstrueerd uit een fijne laag silicium, waardoor zonnepanelen flexibeler en daarom lichtgewicht kunnen zijn.

AMORFHEID CELLEND Beïnvloed worden, vergeleken met poly- of mono-kristallijne cellen.

amorfe cellen presteren beter in lage lichtomstandigheden in vergelijking met zelfs de meest efficiënte monokristallijne panelen. Dit komt omdat ze een bredere band van de Visibl LightSpectrum kunnen absorberen vanwege de Uni

Solar Triple Junction Cell-technologie.-

SO, dat was onze korte runddown van amorfe vs monokristallijne vs polykristallijne zonnepanelen. Bekijk onze meer in

depth Scientific-uitleg van de verschillende soorten zonnepaneel of ganaar onze www.ucwdk.cn--pagina voor meer informatie. 

thank u voor het komen en wensen u een gelukkig leven!



Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top