Vaccinatie heeft er iets mee te maken

Datum van publicatie:2021-04-08

   Op dit moment heeft binnenlandsenieuwe Coronavirus-vaccinatie miljoenen doses overschreden. Volgens de internationale epidemische situatie en de ervaring van de preventie en controle van infectieziekten,na vaccinatie, produceert het menselijk lichaam antilichamen, cellulaire immuniteit en immuungeheugen, die bestand kan zijn tegen virusinvasie.

  vaccinatie is onafscheidelijk van een van de meest gebruikte medische hulpmiddelen in het medische gebied: wegwerpspuiten. Wegwerpspuiten zijn wegwerpspuiten, die zijn verdeeld in drie piece en twee-piece-typen. De drie-piece-structuur bestaat uit drie stukken kernstang, rubberen stop en de injectienaald en de buitenverpakking. De twee-piece-structuur is samengesteld uit kernstang, buitenklep, injectienaald en buitenverpakking; Het isna gebruik steriel, wegwerpbaar en voorkomt crossover het heeft de voordelen van infectie, handige bediening en hoge kostenprestaties. Het kan worden gebruikt in subcutane injecties, intramusculaire injecties, intraveneuze injecties, bloedtekens en andere gebieden. Het is momenteel de meest gebruikte medische verbruiksartikelen in de klinische praktijk.-

 chen hsong  39; s spark-serie Alle&motors reageren op marktbehoeften en reproduceren de productie- en applicatie-oplossingen van medische producten . Onder hen, de vonk Volledige Motor tentoongesteld op de CHINAPLAS International Rubber en Plastics-tentoonstelling, moet een ultra#stable plasticization-systeem,nauwkeurigheid van de temperatuurregeling,nauwkeurigheid van de temperatuurregeling en de snelheid van de brandwerendenauwkeurigheid hebben om een ​​hoge schone productie en toepassing van het product te garanderen. Het geval van op-SITE-productie--Medical Spuit voldoet aan de Amerikaanse FDA-standaardbehoefte.

April Thrêteh SIXTEENTH -

 een van De tentoonstellingsmachines 

vonk spark serie volledige motor  

op site productie van spuiten  

We zullen zien of verlaten

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top