MIJN MARKTEN

Boardshort zijkant zipperzak

Boardshort zijkant zipperzak

elfn*duurzaam waterafstotende coating * front tie sluiting met Velcro *comfort megasedee interieur waistband\\\\ \\\\ \\\\ \\\\ \\\\ *side rits pocket *interior zijpocket sleutel aan de leiband *all over afdrukken *contrast vaste print tailleband *round drawcord met rubber dom...
2023 Fabrikant Promoties Promotie goed uitziende grijze witte zwarte BJJ GIS-riemen

2023 Fabrikant Promoties Promotie goed uitziende grijze witte zwarte BJJ GIS-riemen

Sportswear Type:Martial Arts Wear Product Type:Sportswear 7 days sample order lead time:Support Supply Type:OEM service Materiaal:100 % katoen, twill, parel weefstructuur, 100 % katoen gender:unisex age groep:adults martial arts draagtype:bjj belts place of Origin:guangdong, C...
Children Cartoon Patroon gekleurde katoenen stof Dubbellaags traagschuimkussen

Children Cartoon Patroon gekleurde katoenen stof Dubbellaags traagschuimkussen

a kussen met twee kernontwerp, maak het kinderen in elke eeuwen en let op elk groeimoment. 50*30*2 cm. It 39; s easy om te demonteren. &#
Aluminium CNC -freelwerkstuk

Aluminium CNC -freelwerkstuk

xindeli Hoofdverwerking, verkoop, algemene machines en apparatuuronderdelen,niet --standard automatiseringsapparatuur onderdelen.de gebruikte materialen zijn aluminium, staal, plastic, messing, roestvrij staal. Bied de vereisten voor oppervlaktebehandeling, zoals zwart maken, ...
Zwemslijtage schimmel schuim Cup Vrouw goedkope schuim beha beker

Zwemslijtage schimmel schuim Cup Vrouw goedkope schuim beha beker

bra cup Product Categorie: bra cup/chest pads/mold bra cup color: aangepaste//Gender: damesfemaleladies +materiaal: gerecycled polyestersponge size: Aangepast /weight: ongeveer 16 gpair packaging: oppas, aangepastusage: bikini, zwempakken, ondergoed, s...
Oxidatieve, thermische en impactweerstand, hoge veerkracht, lage compressie, anti-water en anti-olie-eigenschappen rubberafdichting.

Oxidatieve, thermische en impactweerstand, hoge veerkracht, lage compressie, anti-water en anti-olie-eigenschappen rubberafdichting.

epdm, met metalen kern, zacht schuimrubber, zwarte rubberen afdichting is een type hoog-Quality bandenmateriaal dat veel wordt gebruikt in verschillende voertuigen, vooral die in de race -industrie. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende prestaties en lange-lasting kwa...
Monteren op glas

Monteren op glas

compared met de traditionele ledmoduledisplays, onzeonaked eye 3dholographicled Screen ismuchlighter, dunner, heeft meer dan 80%pect      \\\\ light verzending, en Uitstekende flexibiliteit,-whichcan worden vrij gesneden, om te voldoen aan de behoeften...
R -type magnetische staaf inductor - staaf inductor staaf kern spoel verticaal

R -type magnetische staaf inductor - staaf inductor staaf kern spoel verticaal

Application scope: filtering Type: inductive coil Model: magnetic rod inductor Packaging form: plug-in inductance winding vorm: single-layer interlayer wikkeling magnetische eigenschappen: ferrietcores core vorm: cilindrical Skeleton Materiaal: Plastic allowable fout: 10% indu...
Crystal Oscillator 49US

Crystal Oscillator 49US

quartz kristalresonators zijn verdeeld in plug-in kristal oscillator en patch kristal oscillator, met lage prijs, breed frequentiebereik, gemakkelijk te gebruiken en te installeren. quartz kristal Vibratiepakket: 49S, 49S/smd, 49U, 2*6, 3*8, 3*9 chip Crystal Oscillator Model G...
Plastic extrusieprofielvorm

Plastic extrusieprofielvorm

 our hoofdproducten als volgt:  1, pvc plastic profielvorm (zoals ramen, kleurco-extrusie, embossing enna co -extrusie, hekvormen enzovoort)  2, wpc en PVC/wpc schuimvorm (zoals kast, binnen- en buitenvloer, industriële pallet enzovoort)  3, bladvorm (zoal...
Boogvleugelpoort

Boogvleugelpoort

1.   mechanische eigenschappen intelligent Movement fily automatische beweging en loopt soepel automatische homing -functie. normaal open,normaal gesloten werkstatusinstelling, swingarm automatische reset, anti-tailgating anti-collision functie -w...
841 Realistische penishuls Penis Cover extender condooms voor mannen herbruikbare vloeibare silicium dildo penis mouw extender voor mannen

841 Realistische penishuls Penis Cover extender condooms voor mannen herbruikbare vloeibare silicium dildo penis mouw extender voor mannen

*kenmerken: dubbele hardheid, zacht buiten, hard van binnen, zeer realistisch, waterbestendig, schaad de vagina, siliconen van voedselkwaliteitniet, geen geur. \\*Veilig materiaal zal geen schade aan het lichaam, zacht materiaal veroorzaken, een comfortabeler gevoel voor klant...
23 Ronde buis

23 Ronde buis

taste detail: mint, aardbei, watermeloen snoep, perzik, mango, cola, mango litchi, mint gom, crème tabak, citrusmengsel. it kan constant vermogen uitvoeren. kan
2zijdige opvouwbare rolcontainer

2zijdige opvouwbare rolcontainer

size: 815 x660 x1730 mmn.w: 30kgmaximum load: 500kgcustomisatie: odm&oemr. Een uitstekende keuze voor elk bedrijf dat hun materiaalbehandeling en logistieke activiteiten wil verbeteren.
Fabrikant Groothandel Solar Panels System

Fabrikant Groothandel Solar Panels System

een elfn place of Origin: Anhui China  garantie: 30 jaar  cell size: 182mm     -/Color : Deep blue oem:   acceptable             type: Half Cell Panels &nbs...
Rubberen vloerrollen

Rubberen vloerrollen

Wat zijn de grondstoffen?all materialen zijn geen vervuiling voor het milieu, anti uv, corrosie en schimmel, geen schade aan de huid. Geen smaak, geen uitpuilende enniet breken; Speciale slijtageresistente laag, hogewearweerstand, anti slip -functie,niet bang voor water. Denor...
Precisie mechanische onderdelenverwerking, CNC -numerieke besturingsverwerking, precisiecomponentverwerking, verwerking van hardwareonderdelen, onderdelen van mechanische automatiseringsapparatuur onderdelenverwerking

Precisie mechanische onderdelenverwerking, CNC -numerieke besturingsverwerking, precisiecomponentverwerking, verwerking van hardwareonderdelen, onderdelen van mechanische automatiseringsapparatuur onderdelenverwerking

precision Mechanische onderdelenverwerking is in het algemeen gericht op de verwerking en productie van precisie -onderdelen voor mechanische apparatuur, met zeer hogenauwkeurigheidsvereisten. The machining accuracy of the workpiece is 0.1-0.01 μm The surface roughness R...
AC-geleide straatlicht

AC-geleide straatlicht

Characteristisch this sectie van straatlantaarn volgens het type lichtbron: AC Street Lamp en DC Street Lamp. Op uiterlijk: luxe en economie -with de continue ontwikkeling van halfgeleiderinnovatietechnologie, LED Street Lamp gebruikt acled lichtbron, ondermijnt de traditionel...
top