MIJN MARKTEN

Speelgoed verpakking, dekking, onderste doos.

Speelgoed verpakking, dekking, onderste doos.

material opties: 157G C2S Art Paper1400G grijs karton+ Color afdrukken: 4 kleuren (CMYK) proces. surface afwerking: opties:mat laminering, goudSilver hete stempelen. / industrial gebruik: Cosmetica, parfum, kleding, sieraden, geschenken, dagelijkse  noodzaak, ge...
oogschaduw

oogschaduw

professiocnal ustom 15 kleur veganistische oogschaduw pigmenten make-up palletneon losse pigment oogschaduw palet  Loose glitter oogschaduw palet Shimmer Eye Shodeow Pallet  custom logoneon oogschaduw paletten  
Camera glas

Camera glas

Procesbeschrijving: snijden+lasersnijden (vormen)+versterken+zeefdruk+AF filmbeplating+ontmanteling Het bedrijf kan glas produceren voor verschillende soorten camera\'s, en het product heeft een goede permeabiliteit om betere beeldresultaten te garanderen. Producten worden ve...
Metalen CR2032 bronzennikkelplaat batterijcontact 2032 batterijhoudernaar printplaat

Metalen CR2032 bronzennikkelplaat batterijcontact 2032 batterijhoudernaar printplaat

Onderdeelnummer: SG-CR2032-A     Materiaal: verenstaal, roestvrij staal, messing, brons enz. Dikte: 0,3 mm Oppervlaktebehandeling: vernikkelen, vertinnen-, goud-plating etc Functies: batterijcontact
Jsw spuitgietmachine

Jsw spuitgietmachine

De spuitgietmachine is eenvoudig te bedienen en heeft volledige functies.  Originele hoge-precisie meetregeling, met omgekeerde afdichtingscontrole (nadat de berekening is voltooid, kan de schroef in een bepaalde hoeveelheid worden omgekeerd, versterk de vergrendeling van...
Rotstuin scherm

Rotstuin scherm

stainless stalen roosters, partities en roestvrijstalen schermen (hierna gezamenlijk aangeduid als roestvrijstalen schermen) spelen de rol van ruimtesdecoratie en verfraaiing, evenals traditionele scheidingsscheiding, windafscherming en coördinatie. Op dit moment wordt het op...
32-bits BL-5002A 2.4G draadloze sport-tv-game

32-bits BL-5002A 2.4G draadloze sport-tv-game

Eén.Real 32Bit Chipset, 720P resolution2.Oefening thuis, Anywhere, Anywwher&;101;, don&\\\\351;39;t zorgen over regen, zon, sterkere wind, etc, Drie.Vergelijkbare WII van Nintendo, maar meer spellen, ingebouwde 550 ECHT geen herhaling Games     *23 Sport Spe...
Scherm voor warmverkoop Bescherming snijplotter Machine Tpu Full Cover Film Plotter Machine Blader

Scherm voor warmverkoop Bescherming snijplotter Machine Tpu Full Cover Film Plotter Machine Blader

Snelle details Plaats van herkomst: Guangdong, China Naam merk: kookzu Nummer model: SY310 Voltage: 100-240V Capaciteit Cache: NEE Breedte papiervoer: 180mm Druk van snijder: 150g-450g Breedte snijden: 180mm Snelheid snijden: 300mm/s-500mm/s Chauffeur: Blue...
AC DC 12V 5A 60W Triac 0-10V PWM Slimme Touch Dimmable led Driver

AC DC 12V 5A 60W Triac 0-10V PWM Slimme Touch Dimmable led Driver

led Dimmable Driver   60W 12V 5A   Triac PWM 0-10V Verzet dimmen   LED-energieLevering.is compatibel met zowel voorwaartse fase (leading edge, triac) als omgekeerde fase (elektronische laagspanning, ELV en baanfase)   randdempers, met inbegrip van hogere...
Geborsteld koperen urn

Geborsteld koperen urn

gepoetste koperUrn Nummer item:                     CS004 Cremation Urn Volume:     237 Kubische lokken Grootte Maatregelen:                   8.86*5.91*...
20W 2-poorts snellader

20W 2-poorts snellader

20W USB C PD snellader, QC 3.0 Type C muuradapter Opladen voor   iPhone 12 Pro Mini Max 11 X XR XS 8 SE 2020 iPad AirPods Samsung S20 Huawei P40 P30 USB A en C Dual Port Plug UK   Elektrische kenmerken: Invoer   1 00 ​ 240 V.   ...
Professionele fabrikanten van spuitgietmatrijzen op maat gemaakte industriële kunststof onderdelen spuitgietmatrijzen china te koop

Professionele fabrikanten van spuitgietmatrijzen op maat gemaakte industriële kunststof onderdelen spuitgietmatrijzen china te koop

BP Technology was gegrond   in Jiangsmen, Guangdong China in 2000.   Wij zijn geen usem8220;me-too mys8221; injectie schimmel maker in de industrie   en onze kerndiensten omvatten:   precisie, op maat gemaakte kunststof spuitgietvormen, kunststof ...
Zinc Black Coating Spring \\/ Extension Tension Coil Spring te koop

Zinc Black Coating Spring \\/ Extension Tension Coil Spring te koop

Zinc Black Coating Spring \\/ Extension Tension Coil Spring te koop Soorten veren die kunnen worden verwerkt:   spiraalveren, spiraalveren, bladveren, speciaal gevormde veren, etc.  
087 Voluut

087 Voluut

De Volute is gegoten uit grijs ijzer, model HT250-300. De Volute is gegoten uit grijs ijzer, model HT250-300. De Volute is gegoten uit grijs ijzer, model HT250-300. De Volute is gegoten uit grijs ijzer, model HT250-300. De Volute is gegoten uit grijs ijzer, model HT250...
3433BL-ET

3433BL-ET

mat zwart zink heavy duty vierkante ronde kanten hendel slot, met 2 stuks messing sleutel, sleutel tot knop, eenvoudig te monteren in houten en metalen deur, deurdikte standaard 1-3 \\/ 8 (35 " ) tot 1-3 \\/ 4 (45 " ) , voldoen aan ANSI klasse 3 certificeringsnorm, meer da...
Zonne-verlichting

Zonne-verlichting

" Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst " " Kwaliteit eerst, klant eerst "...
Zonne-schijnwerper

Zonne-schijnwerper

Verlichtingsoplossingen: ontwerp van verlichting en schakelingen Ingangsspanning (V): 3,7v Lamp Lichtstroom (lm): 400lm CRI (Ra > ): 90 Stralingshoek (°): 120 Werktemperatuur (℃): -10 - 60 Levensduur (uur): 50000 Materiaal lampbehuizing: ABS, ABS IP-classific...
SW-2201 Ultraviolet sterilisator

SW-2201 Ultraviolet sterilisator

Ultraviolette sterilisator Virus verspreidt zich voornamelijk van persoon tot persoon. Wanneer iemand die is geïnfecteerd, hoest ofniest, laat hij druppeltjes in de lucht achter die het virus bevatten. Een gezond persoon ademt vervolgens die druppeltjes in en kan ook het...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top