Toepassing van plantenwand in groendecoratie binnenshuis

Datum van publicatie:2024-09-27

Met de voortdurende verbetering van mensen'Door de levensstandaard besteden mensen steeds meer aandacht aan de leefomgeving om hen heen. Of hetnu gaat om de leefomgeving, winkelomgeving, consumptieomgeving, plantenlandschap, het wordt steeds belangrijker bij architectonisch decoratieontwerp en het toepassingsgebied wordt steeds uitgebreider.

China heeft een lange geschiedenis van plantenlandschapsdecoratie, met de geleidelijke verbetering van mensen'In het strevennaar levenskwaliteit wordt de status van planten in architectonisch decoratieontwerp steeds belangrijker en wordt het toepassingsgebied steeds breder.

De groendecoratie van het interieurlandschap wordt uitgevoerd op de plaats voor decoratie die wordt geboden door architectonisch ontwerp en in coördinatie met het interieurontwerp. Momenteel is het woonoppervlak van de Chinese stadsbewoners beperkt, kan de muur, afhankelijk van de lokale omstandigheden, zoveel mogelijk worden gebruikt om harmonie en eenheid te bereiken, kan het artistieke effect weerspiegelen, de indeling van het binnenmilieu elegant, comfortabel en handig, vol lente .


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top