Snijdende tarieven op Chinese goederen zouden helpen de inflatie van de VS te beteugelen

Datum van publicatie:2021-12-04

removing tarieven op Chinese goederen zullen de historische inflatie in de Verenigde Staten, deskundigen en handelsgroepfunctionarissen vergemakkelijken, zoals de Amerikaanse president Joe Biden heeft gezworen om het beteugelen van consumentenprijzen een topprioriteit te maken.

tariffs zijn een"tariffs"Om handelsgeschillen tussen de World' s TOP Twee economieën, Jacob Lew, voorzitter van hetnationale comité voor de relaties van de VS-china, zeide op dinsdag en voegde ernu toe dat"with inflatie een probleem is, waardoor de tarieven een probleem is Zou daadwerkelijk de inflatie in de Verenigde Staten verlaagt."

De comité tweeted de boodschap van de voormalige Amerikaanse schatkistsecretaris op woensdag, met vermelding,

eliminerende tarieven opgelegd aan goederen tijdens het ergste van de handelsoorlog, zou helpen de inflatie in de Verenigde Staten te verlichten Staten".".

.

De wij ervaart zijn hoogste inflatie sindsnovember 1990. De inflatie bereikte 6,2 procent in oktober, vergeleken met de tarief van 2020 van 1,2 procent, volgens de consumentenprijsindex van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

"the Snelste toename van de inflatie in bijna 31 jaar heeft BIDEN gevraagd te zeggen dat"inflation Amerikanen Pocketbooks pijn doet en deze trend omkeren is een topprioriteit voor mij.

De gegevens hebben ook bijgedragen aan een daling van zijn openbare goedkeuringsbeoordelingen.

&THLE-BIDEN EN Sommige ambtenaren in zijn kabinet hebben erop aangedrongen dat stijgende energiekosten en supply chain-ellende de huidige prijsstijging hebben veroorzaakt, analisten van mening zijn dat de enorme tarieven, op zijn plaats geleverd door de Trump-administratie, maarnog steeds intact in het eerste jaar van Biden De toediening van#

39; s heeft een rol gespeeld.

-doug Barry, directeur Communicatie voor de zakenraad van de VS&china, zei Fory-tarieven voor miljarden dollars#39; aan goederen uit China"CECERTYLY"Draag bij aan hogere prijzen, samen met andere factoren.

"lifting die tarieven zouden de prijzenneerzetten tijdens een tijd dat Amerikaanse consumenten boos zijn op prijsstijgingen,"Barry vertelde China Dagelijks op woensdag.

According to barry, was de tweede tranche van Trump-tarieven 10 procent op goederen die WEREN' t onderworpen aan het initiële tarief van 25 procent. Maar deze goederen omvatten populaire consumentenartikelen zoals smartphones en bepaalde huishoudelijke apparaten.

"Former Treasury Secretary Lew zei dat de tarieven bijdragen aan de inflatie, maar dat er geen politieke hoes is om ze op te tillen. Eigenlijk is het deksel een gebrekkig beleid dat de Amerikaanse consumenten, bedrijven en boeren,", ertoe zeggen, voegde eraan toe dat de heffingen moeten worden opgeheven om verlichting aan diezelfde interesses te verschaffen.

removing tarieven op de invoer van de Chinese importeren Bidennaar Republikeinse kritiek voor het verschijnen"soft"in China, Bloomberg meldde op 18november.

"' s Niet over zwak zijn tegenover China, zei"Barry."it' S Over sterk zijn ter ondersteuning van Amerikaanse huishoudens en werknemers."

ICA YORK, een econoom met de belastingstichting' s Centrum voor federaal belastingbeleid, zei dat vele factoren zijn Bijdragen aan stijgende prijzen in de VS, maar de meeste van de tarieflast werd doorgegeven aan consumenten.

"because de tarieven zijnnog steeds op hun plaats, de last van tarieven in de vorm van hogere prijzen valtnunog steeds op consumenten,"York zei in een e-mail.

"removing tarieven zouden een relatief snelle manier zijn om een ​​verlichting te bieden aan Amerikaanse bedrijven en consumenten die tegenover hogere prijzen zijn,"voegde eraan toe.

us Trade Representative Katherine Tai zei In oktober zou een sectie 301 tariefuitsluitingsproces worden gestart voor Amerikaanse bedrijven.

york zei dat het vrijstellingsproces is als"a klein verband op een grote wond", terwijl Barry zei dat de uitsluitingen van de tarief"absoluutnoodzakelijk is Er is geen ander tariefverlichting."

if-tarieven zijn schadelijk genoeg om één product of bedrijf uit te sluiten, de Y zijn schadelijk genoeg om alle producten of bedrijven uit te sluiten door volledig te worden opgeheven,"York zei."

Het uitsluitingsproces kan vaak leiden tot willekeurige beslissingen dieniet economisch logisch zijn, zei ze De betere manier om opluchting te bieden, is volledig van de tarieven af ​​te komen.

&#policymakers moeten op zoek zijnnaar manieren om de spanning op supply chains, bedrijven en consumenten te verzachten,niet zomaar te midden van het winkelstraten van de vakantie, maar ooknaar voren te gaan De economische herstelverlatende tarieven op zijn plaats, of verdubbeld op hen, is het verkeerde recept voor de Amerikaanse economie

39; S-kwalen,"zij vertelde China dagelijks.&#gary HUFBAUER, een senior fellow and Trade Expert Op het Peterson Institute for International Economics in Washington, zei hij dat hij de directe impact van het verwijderen van de tarieven zou een significante snit zijn in CPI."

De One

time-effect van eliminatie kan 1 procentpunt zijn, waarschijnlijk verspreid over een jaar of 18 maanden, zei hij.

Dit zou een aanzienlijke offset zijn voor de huidige inflatie, die ongeveer 6 procent loopt."-HOWEVER, vanuit een politiek standpunt, maakt BIDEN zich zorgen over de lading van"soft op China", een sterkere overweging dan de Anti"inflation-uitkering, volgens HUFBAUER.

"I verwachten dat het duistere sectie 301 Uitsluitingsproces traag en klein is. Niet veel opluchting,"zei hij.-

De tarieven zullen

definitely"toevoegen aan de kosten van Kerstmis winkelen. Ze worden volledig doorgegeven aan tussenliggende bedrijven en uiteindelijk consumenten, en ze stellen aan de concurrerende binnenlandse bedrijven in staat om hun prijzen te verhogen, hij zei."

no twijfel daarover, welke politici ook kunnen zeggen,""

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top