X \\ 'Mas Decor herstelt, maar onzekerheden blijven hangen

Datum van publicatie:2021-12-04

hangzhou-met het kerstseizoen hier hebben de relevante industrieën in China, die vorig jaar door de Global Spread of Covid-19 zijn geraakt, herstellend. Maar er blijven uitdagingen.

about 80 procent van de wereld' s Kerstproducten worden geëxporteerd van Yiwu, een wereldwijde toonaangevende kleine grondstoffenmarkt in de provincie Zhejiang. Dit jaar hebben de fabrikanten van Kerstmisdecoratie een stijging van bestellingen gezien.

De Yiwu Christmas Products-associatie, met meer dan 200 leden, stegen de bestellingen 30 procent jaar-on-year in vergelijking met de 2020-figuur.

Het totaal. Aantal bestellingen voor ongeveer 80 procent van dat in 2019, wat wijst op het herstel van de Covid-19 Fallout, zei Cai Qinliang, secretaris-general van de vereniging.

dongyang Weijiule Crafts Co Ltd, een producent van Kerstmis waterlantaarns, meldde het Het verkoopvolume stuiterde terugnaar hetniveau van 2019 bij 30 miljoen yuan ($ 4,7 miljoen).

exports is goed voor ongeveer 80 procent van de zaken van Weijiule&39; Om pandemie#educed-verstoringen te mitigeren, is het bedrijf innauw contact gebleven met overzeese klanten om de levering van bestellingen te garanderen sinds 2020.-

OGERSEAS-vraag geleidelijknieuw leven ingeblazen en bestellingen stroomden in februari, een maand eerder dannormaal,"zei Qiu Xuemei, algemene verkoopmanager van het bedrijf, voegde eraan toe dat ze het een opluchting heeft beschouwd, maar ook een bron van druk."

De pandemie maakte overzeese kopers te voorzichtig om hun voorraad vorig jaar aan te vullen, zodat velen van hen vorig jaar zagen Levertijd van de vraag, zei"Qiu."However de eerder ze plaats de bestellingen, hoe zwaarder de druk we geconfronteerd als gevolg van stijgende grondstofprijzen en zeetransport kosten.""

- distributie van voedingsspanning is ook uitgebreid de productiecyclus, waardoor langere levertijd, Qiu genoemde . Producten die het kerstseizoenniet inhalen, zouden een overtollige inventaris worden van overzeese klanten, die volgend jaar hun vraag kunnen slepen.

ALSO, de langere productietijd geperst onze tijd omnieuwe producten te ontwikkelen omnieuwe producten te ontwikkelen omnieuwe producten te ontwikkelen Voorkeuren,"zei qiu."

some ondernemingen vertraagden hun tempo van de productie terwijl ze tegenover die onzekerheden geconfronteerd, maar ik geloof dat de veerkrachtige toeleveringsketen in China altijd een baken van hoop kan zijn,"zei Cai."

china heeft een massa stroomopwaartse ondernemingen in de kerstversieringsindustrie, die een groot gemak kan bieden voor yiwu

based fabrikanten terwijl effectieve controle van Covid-19 ook een veiligheidsnet weeft, CAI toegevoegd.-

with de onzekerheden Bij de pandemie moeten bedrijven E"COMMERCE- en INFORMATIE-technologieën ontwikkelen om het tempo te houden,-zei CAI, het toevoegen van upgradeproducten is ook belangrijk."

christmas Tree Hangers, Santa-figuren en sneeuwbollen Glange planken en tellers van Qiu

&39; s winkelnea r de Yiwu International Trade Market zoals gewoonlijk.#no kwestie wat er gebeurt, mensen hebben altijd een feestelijke sfeernodig,"zei hij."


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top