Express plastic verpakkingen worden voor 2025 geleidelijk verboden en de vraag naar afbreekbaar plastic en golfpapier zal sterk toenemen

Datum van publicatie:2020-08-17

In vergelijking met 2019 zal de impact van het verbod op plastic producten leiden tot een toename van 16,59 miljard stuks papieren verpakkingen expresbestelling in 2025, en 38,85 miljard stuks plastic verpakkingen expresbestelling met afbreekbaar plastic; in 2025 zal de potentiële toename van de vraag naar golfkarton voor expresverpakkingen 4,5966 miljoen ton bedragen en die van afbreekbare kunststoffen 1,5878 miljoen ton.


Op 19 januari 2020 hebben de nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologische Milieu een nieuwe versie van het plastic beperkingsbevel uitgevaardigd - " adviezen over verdere versterking van de beheersing van plasticvervuiling " . In vergelijking met de oude versie plant de nieuwe versie drie implementatiefasen van plastic beperking, evenals het gebruik van plastic op vier belangrijke gebieden (niet-afbreekbare plastic zakken, wegwerp plastic serviesgoed, wegwerp hotelbenodigdheden, snelle plastic verpakking) Lijnbeperkingen .


Op het gebied van expresseplastic wordt voorgesteld dat tegen eind 2022 expresbestemmingen in Beijing, Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Guangdong en andere provincies en steden eerst het gebruik van niet-afbreekbare plastic verpakkingstassen en wegwerpverpakkingen moeten verbieden. geweven plastic zakken, om het verbruik van niet-afbreekbare plastic tape te verminderen. Tegen het einde van 2025 zullen niet-afbreekbare plastic verpakkingstassen, plastic tape, geweven plastic wegwerptassen, enz. Verboden zijn in de postuitdrukkingen in het hele land.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top