Hoe de levensduur van magnesiumanode?te verbeteren

Datum van publicatie:2022-01-05

De corrosie van magnesiumanode is voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van de tweede fase in de magnesiumanode veroorzaakt door legering en onzuiverheidselementen. De chemische corrosie van magnesiumanode wordt voornamelijk beïnvloed door pH-waarde van oplossing, aard van oplossing, samenstelling van legering en milieu. De corrosievormen omvatten voornamelijk de galvanische corrosie, putcorrosie, stresscorrosie kraken, intergranulaire corrosie, filiforme corrosie en hoge temperatuur oxidatie.

nn
om de levensduur van magnesium anode-materialen te verbeteren, kunnen we ervoor kiezen om de Corrosieweerstand van magnesiumanode, zoals legering elementen, onzuiverheidselementen, fasesamenstelling en microstructuur. Het onderzoeknaar de oppervlaktebehandelingstechnologie van magnesiumanode brengt ook wat vitaliteit om de corrosieweerstand van magnesiumanode te verbeteren. Sommige mensen kiezen ervoor om ionenimplantatie, laserglede en snelle stollingtechnologie te gebruiken om een ​​uniforme en amorfe oppervlaktestructuurfilm op het metalen oppervlak te vormen.
-shandong Linyi Bosi geleidende materialen Co., Ltd. is een High

tech Enterprise die gespecialiseerd is in de productie van MMO flexibele anode, geleidende polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk verstrekkende kathodische beschermingstechnologie, techniekontwerp, installatie en technische diensten. TEL: 0539 3712117, 15588026668. \\ N \\ N

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top