Hoe de verschillende classificaties van lichtstaal kiel?te gebruiken

Datum van publicatie:2022-01-21

De specifieke classificatie en gebruik van lichte stalen kiel:


----De licht stalen kiel heeft plafondkiel en spacer kiel volgens het doel, en v-SHaped, C

SHaped, T

SHaped, L
SHAPED en U

SHAPED KEELS volgens de sectiemethode.

-""

De symboolsequentie van licht stalen kiel is: productnaam, codenummer, breedte en hoogte van sectie vorm, dikte van stalen plaat en specificatienummer . Bijvoorbeeld het symbool van de plafondkiel met de kruis

sectionele vorm van
C

type, breedte van 50 mm, hoogte van 15 mm, en stalen plaatdikte van 1,5 mm is: lichte stalen kiel voor het bouwen van DC50 × 15 × 1,5 gb11981 .

-

De verschijning van de lichte stalen kiel moet vlak zijn, met duidelijke randen en hoeken, en geen bramen en vervorming die van invloed kan zijn op het gebruik, mogenniet worden gesneden. De gegalvaniseerde laag mag geen defecten hebben, zoals peeling, knobbeltjes en vallen. Met betrekking tot defecten zoals corrosie, schade, donkere vlekken, putten, enz., Moeten de regels in Tabel 2
81 voldaan bij het testen volgens de regels. Bij het controleren van de uiterlijk van de kwaliteit, moet de visuele inspectie worden uitgevoerd onder de toestand van het licht dat de hal 0,5 m verwijdert van het product.

-/Het oppervlak van de lichtstalen kiel moet gegalvaniseerd zijn om roest te voorkomen, en het dubbele-Sided Galvaniserend bedrag:niet minder dan 120G

m * m voor High

quality-producten.

painted keel

-De verf kiel is gemaakt van brandvrij gegalvaniseerd blad, dat duurzaam is. Kies voor zuinige plaatsingstructuur, speciale verbindingsmethode, gecombineerd laden en lossen. Gemak, besparing man

hours en eenvoudige constructie. Het buitenoppervlak van de kiel is gegalvaniseerd stalen plaat, die wordt behandeld door bakverf.


Het verschil tussen de lichte stalen kiel en de verf kiel is dat de algemene lichte stalen kielniet is gecoat, maar Alleen gecoat (gegalvaniseerd), terwijl de verfkiel is geverfd, in het algemeen verdeeld in zwart en wit, en een klein bedrag wordt gebakken volgens de basisvereisten van het plan. Voor andere kleuren is de belangrijkste reden dat de meeste verfkiel wordt gebruikt op de blootgestelde kiel, en de verf is om ervoor te zorgen dat het blootgestelde deelniet roestig is en de schoonheidniet beïnvloedt.


bright Frame Keel


flat-serie, groef serie, drie

dimensional groove-serie. Verborgen kiel: vliegtuig series-


Het algehele oppervlak van de verf kiel is goed, de lijnen zijn beknopt, mooi en genereus. De gelakte kiel is veilig, sterk en mooi, geschikt voor verschillende minerale wolplafonds, aluminium vierkante plafonds, calciumsilicaatraden en andere ondersteunende constructies.


it heeft de voordelen van lichtgewicht, hoge sterkte, waterdicht , vuurvaste, schokbestendige, geluidsisolatie, geluidsabsorptie, enz., Samen met de voordelen van korte bouwperiode en eenvoudige constructie. Het is eennieuw type plafonddecoratie-materiaal, dat veel wordt gebruikt in winkelcentra, ziekenhuizen, banken, hotels, fabrieken, terminals, enz.

De primaire standaard van intervalekiel is verdeeld in Q50, Q75 en Q100.


De primairenormen voor plafondkielen zijn onderverdeeld in D38, D45, D50 en D60.


\\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top