Voordelen van metalen granaatscherven

Datum van publicatie:2022-01-20

in feit, metalen shrapnels worden ook wel Guozi-tabletten genoemd, die worden gebruikt in elektronische producten. Omdat het een beetje op een knop op kleding is,noemen sommige mensen het een"button-schakelaar."De algemene grondstof voor metalen granaatscherven is 301 roestvrij staal. En buitenlands land gebruiken 304 roestvrij staal als grondstoffen.


De flexibiliteit van metalen granaatscherven is erg goed, voornamelijk weerspiegeld in kracht, grootte en vorm. Deze drie parameters kunnen worden gewijzigd volgens de vereisten van het product. (Verandering heeft ook een limiet).


De metalen grulsleutel heeft stabiliteit, de rebound sterkte en uitstekende geleidbaarheid, die wordt weerspiegeld in de relatief lage kans op falen in elektronische sleutelproducten. Vanwege de goede reboundsterkte wordt het toegepast op sleutelschakelaars van elektronische producten.


mmetal granaatscherven is zeer duurzaam en roestvrij staalproducten zijn in principe moeilijk te beschadigen en de oppervlaktebehandeling wordt langer gebruikt Dienst van het werkstuk van het werkstuk.




\\n \\n \\n \\n \\nDe dekendheid van metalen granaatparameters: zoals leven, kracht, drukweerstand, zelfs temperatuurbestendigheid, koude weerstand, enz., deze parameters kunnen worden gedetecteerd door apparatuur te testen. Het kan ook worden ontworpen volgens de behoeften van het product. Natuurlijk, hoe beter de prestaties, des te duurder de prijs. Daarom zijn klanten gebaseerd op de werkelijke behoeften van het product en zullen ze hetniet overschrijden. De geschatte levensduur van een elektronisch knoopproduct is bijvoorbeeld tien jaar, zelfs als het binnen tien jaar saai is. Het is onmogelijk om voor vele malen meer dan 300.000 keer te drukken, dus het is genoeg om een ​​metalen granaatscherven van 500.000 keer te kiezen. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Daxing Precision Hardware Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Daxing Precision Hardware Co., Ltd.

Functietitel: Business department manager

afdeling: Business Unit

Bedrijfstelefoon: +86 18820917426/+86 18825741358

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13691733589/ +86 18820917426

Website: dxmetalstamping.invipb2b.com

Adres: No. 17, Wushaxing 1st Road, Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top