Viering van de 103e verjaardag van de oprichting van de CPC

Datum van publicatie:2024-07-02

Dit jaar is het 103 jaar geleden dat de CPC werd opgericht. Hoewel de tijd voorbij vliegt, is de CPC altijd trouw gebleven aan haar oorspronkelijke ambitie. Van 1921 tot 2024, generatiena generatieN, CPC-leden zijn blijven strevennaar en bijdragen leveren aan China''s glorie. De geschiedenis stroomt als eindeloze rivieren en de geest van de CPC is van generatie op generatie doorgegeven.

 

In 1989 werd Red Sun geboren volgens de richtlijnen van de CPC, en hij heeft er altijd aan vastgehouden "luisterennaar de partij, de juiste mensen volgen en de weg van innovatie inslaan" in gedachten. Zonder de Communistische Partij van China zou er voor Red Sun geen podium en gelegenheid zijn om zaken te doen en bijdragen te leveren; Zonder de Communistische Partij van China zou erniet zo’n grote ac zijnCverwezenlijkingen of veelbelovende toekomst voor Red Sun. De rode Zon heeft geen back-up, de Communistische Partij van China is onze back-up. De Red Sun-mensen die "deel het land's zorgen en komen ten goede aan de mensen" streven ernaar eennieuw hoofdstuk van het Chinees te schrijven-stijlmodernisering en gemeenschappelijke welvaart.

 

De oorspronkelijke bedoeling is eeuwig vanwege de praktijk, en de missie is groot vanwege de verantwoordelijkheid. Vier de verjaardag van de CPC en zegen het grote moederland.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top