2024 Veiligheidsvaardighedenconcurrentie op Xingguo Productiebasis van Haven Biological

Datum van publicatie:2024-06-24

Om het veiligheidsbewustzijn en zelfreddings- en wederzijdse reddingsvermogen van alle werknemers verder te verbeteren en een solide veiligheidsverdedigingslinie te bouwen, organiseerden de afdelingen van Havin Biologische Xing Guo Productiebasis de 2024 veiligheidsvaardigheidswedstrijd voor het plein van het kantoorgebouw, en namen in totaal 71 mensen deel aan de concurrentie van 8 afdelingen, met inbegrip van de productie- en productieafdeling, de afdeling Kwaliteitsbeheer, de productie- en exploitatieafdeling, en het biologische techniekcentrum.


Deze wedstrijd heeft drie items: het gebruik van brandslang door twee personen, het juiste gebruik van 4KG brandblusser door één persoon en het dragen van gasmasker. Deze projecten zijn ontworpen voor alle werknemers in reële werkscenario's, gericht op het testen van werknemers' vermogen voor het hanteren van noodsituaties en veilige bediening vaardigheden in noodsituaties.


Op het terrein zijn zij kalme, stilzwijgende samenwerking, snelle reactie, met een rigoureuze en serieuze houding, de vastberadenheid om te vechten voor de eerste, in overeenstemming met de vereisten van"standaardisatie, daadwerkelijke bestrijding"Toon volledig de solide bedrijfskennis en uitstekende vaardigheden als productielijnoperator. De juryleden houden ook strikt toezicht op de discipline van de arena, observeren zorgvuldig de operationele details van elke speler en scoren tegen de meetscorestandaard om ervoor te zorgen dat de competitie eerlijk en rechtvaardig is. De sfeer van de wedstrijd was warm en het applaus bleef doorgaan. Na drie rondes intense competitie won Zhong Wenming van de Manufacturing Department (NMN workshop) de eerste plaats in het juiste gebruik van een enkele 4KG brandblusser; Liang Zhilun en Kuang Rongqun van de productieafdeling (werkplaats openbare werken) wonnen de eerste prijs in de groep met behulp van de brandslang in tandem; Li Feng van de afdeling intelligente apparatuur won de eerste plaats in het dragen van een gasmasker met een uitstekende score van 25,20 seconden.


Na het uitvoeren van deze veiligheidsvaardigheidswedstrijd, testte het niet alleen effectief de bruikbaarheid van het bedrijfsnoodreddingsmechanisme, temperte het coördinatievermogen van het noodreddingsteam, verbeterde de verbinding van het ongevallenbehandelingsproces, verbeterde het veiligheidsbewustzijn en het vermogen van de noodafhandeling van het personeel, maar toonde ook de uitstekende vaardigheden en de spirituele kijk van de deelnemers. Het biedt een platform voor iedereen om van elkaar te leren, van elkaar te leren en hun vaardigheden te laten zien, en echt het doel te bereiken van het bevorderen van leren en het bevorderen van toepassing door middel van competitie.


Hoewel het evenement ten einde is gekomen, is de reis nooit gestopt. Haven Biology zal deze competitie als een kans nemen om het denken van de security bottom line te versterken, een dichte beveiliging te weven"beschermend net"bouwen aan een sterke beveiliging"firewall"en doorgaan met het uitvoeren van verschillende vormen en rijke inhoud van beveiligingsactiviteiten, zodat iedereen rustig kan reageren op het kritieke moment, bekwame operatie, effectieve redding, en voorbereid zijn. Leg een solide basis voor bedrijfsproductieveiligheid en werknemersveiligheid.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top