De tentoonstelling China Brand Goods (Centraal- en Oost-Europa) 2024 werd geopend in Boedapest

Datum van publicatie:2024-06-28

De 2024 China Brand Goods (Midden- en Oost-Europa) tentoonstelling opende maandag in Boedapest, Hongarije. Meer dan 270 ondernemingen uit 10 provincies en steden in China, zoals Shandong, Shanxi en Liaoning, namen deel aan de tentoonstelling.


Fabian Gergai, staatssecretaris van Industrieel Beleid en Technologie bij het Hongaarse ministerie van Nationale Economie, zei tijdens de openingsceremonie dat China een van Hongarije is' Chinese investeringen in Hongarije hebben innovatie en groei in vele industrieën bevorderd. Er wordt gehoopt dat de ondernemingen van beide landen via deze tentoonstelling hoogwaardige partners zullen vinden en de economische en handelssamenwerking tussen Hongarije en China verder zullen versterken.


Deng Bo, adjunct-directeur van het Bureau voor Buitenlandse Handel Ontwikkeling van China' Het ministerie van Handel, zei dat de bilaterale handel tussen China en Hongarije een gestage ontwikkeling momentum heeft gehandhaafd ondanks de invloed van geopolitiek, energiecrisis, wereldwijde supply chain turbulentie en andere factoren. Met de toenemende synergie tussen het Belt and Road Initiative en Hongarije' s"openstelling naar het oosten"De samenwerking tussen China en Hongarije is nauwer geworden en de gebieden en wijzen van samenwerking zijn uitgebreid.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Chen Yiwei, minister Counselor van de Chinese ambassade in Hongarije, zei dat de betrekkingen tussen China en Hongarije onlangs zijn opgewaardeerd tot een alomvattend strategisch partnerschap voor alle weersomstandigheden in een nieuw tijdperk, en dat beide partijen de docking van ontwikkelingsstrategieën zullen versterken en de samenwerking op economie, handel, investeringen en andere gebieden zullen verdiepen. Men gelooft dat de China Brand Goods Exhibition een nieuw momentum zal injecteren in praktische economische en handelssamenwerking tussen China en Hongarije en tussen China en Midden- en Oost-Europese landen.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

De tentoonstelling duurt drie dagen, gesponsord door het Buitenlandse Handel Development Bureau van het Ministerie van Handel van China, en gehost door het Sino-European Trade Logistics Cooperation Park. De tentoonstellingen omvatten mechanische en elektrische producten, hardware en bouwmaterialen, nieuwe energie, lichte industriële producten, textiel en kleding en landbouwproducten. Onder hen vertegenwoordigden mechanische en elektrische producten zoals mechanische apparatuur, elektrische apparatuur en reserveonderdelen 50%. Tijdens de tentoonstelling zullen er bijna 8.000 professionele kopers uit Hongarije, Polen, Slowakije, Servië en andere Midden- en Oost-Europese landen zijn.


Tijd: Jun.13-15th.2024





Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top