Zullen mensen in 2024nog steeds gepersonaliseerde pins kopen?

Datum van publicatie:2024-06-28

Aangepaste pinnen Sinds de jaren zestig zijn ze een non-conformistische mode klassieker en hun populariteit is alleen maar gegroeid in de loop der tijd. Ze worden vaak gebruikt als een vorm van zelfexpressie en een manier om de belangen of affiliaties van de drager te tonen. Maar als we naar 2024 verhuizen, kopen mensen nog steeds aangepaste pins? Zijn ze nog steeds het blijvende fashion statement dat ze de afgelopen 60 jaar zijn geweest? Laten we eens kijken naar de huidige staat van aangepaste pins en hun populariteit.

Zullen mensen nog steeds Aangepaste pins kopen in 2024?

Het korte antwoord is ja. Met de opkomst van online marktplaatsen zijn aangepaste pins toegankelijker dan ooit tevoren geworden. U kunt nu een breed scala aan ontwerpen en stijlen vinden voor elke smaak of interesse. Met technologische vooruitgang is ook de kwaliteit van pinnen aanzienlijk verbeterd. Dus ze zijn niet alleen modieus, maar ze zijn ook duurzaam en duurzaam. In een wereld waarin Alles wordt digitaal, aangepaste pins bieden een fysieke verbinding met onze interesses en passies. Dit maakt ze tijdloos en onwaarschijnlijk dat ze binnenkort uit de mode gaan. Hier zijn nog een paar redenen waarom mensen nog steeds scharen om aangepaste pinnen te kopen:

Terugvordering

Laten we de nostalgiefactor niet vergeten. Veel mensen die zijn opgegroeid in de jaren tachtig en negentig hebben een zwak voor aangepaste pins, omdat ze hen herinneren aan hun jeugd. En aangezien mode cyclisch is, is het geen verrassing dat custom pins een comeback maken. Voor de jongere generatie ervaart grunge mode een grote heropleving en custom pins doen denken aan de late jaren negentig/begin 2000s skater boi esthetiek.

Gepersonaliseerde touch

In een wereld waarin Alles is massageproduceerd, er is iets speciaals aan het bezitten van een maatwerk item van een kleiner bedrijf. Aangepaste pins worden meestal gemaakt door individuele kunstenaars of kleine winkels, waardoor een meer gepersonaliseerde touch mogelijk is.

Verklaring

Sommige mensen gebruiken aangepaste pins als een manier om een statement te maken. Of het nu gaat om het ondersteunen van een sociaal doel of het tonen van hun interesses en passies, deze kleine accessoires spreken boekdelen. Mensen willen contact maken met gelijkgestemden en het dragen van een aangepaste pin kan een gespreksstarter zijn of een manier om subtiel je overtuigingen te tonen.

Verzamelbaarheid

Net als de aantrekkingskracht van het verzamelen van stickers of patches, verzamelen mensen aangepaste pins als een hobby. Met zoveel ontwerpen en limited edition releases is het gemakkelijk om te zien hoe deze kleine speldjes verslavend kunnen worden om te verzamelen.

Betaalbaarheid

Deze kleine accessoires zijn een betaalbare manier om uw individualiteit uit te drukken, die jongere kopers aanspreekt die misschien niet het budget hebben om uit te spatten op grotere modeaankopen. Dit maakt ze een zeer toegankelijke mode accessoire voor alle leeftijden.

Populaire reversspelden Je kunt verkopen

Als je overweegt om uit te breiden naar de wereld van het verkopen van aangepaste pins, vraag je je misschien af wat het populairste type is om te verkopen. Dit hangt af van uw doelgroep, maar er zijn een aantal populaire opties om rekening mee te houden:

Zachte emaille pinnen

Dit zijn de meest populaire reversspelden op de markt. Ze worden gemaakt door verzonken gebieden te vullen met geëmailleerde verf, waardoor een gestructureerd oppervlak ontstaat.

Harde emaille pinnen

Net als zachte emaille pinnen zijn deze ook gevuld met emaille verf. De overtollige verf wordt echter gemalen om een glad, vlak oppervlak te creëren. Deze pinnen hebben een meer gepolijste en professionele uitstraling.

Aangepaste logo pins

Loyale klanten tonen graag hun loyaliteit met logo pins. Deze kunnen worden gemaakt met behulp van een verscheidenheid van productiestijlen, zoals geëmailleerd, gestanst of gedrukt epoxy.

Metalen reversspelden

Reversspelden voor mannen zijn big business en gestanst metalen spelden zijn een populair type reversspeld. Ze worden vaak gebruikt voor bedrijfsevenementen, professionele organisaties en als promotieartikelen.

Hoe Maak je eigen speld

Als u uw eigen pin wilt ontwerpen en online wilt verkopen, is het eerste wat u moet doen, een productiepartner te vinden die u kunt helpen uw pin ontwerp om te zetten in een realiteit.

Hier bij The/Studio zijn we gespecialiseerd in het maken van aangepaste pins voor bedrijven, organisaties en individuen. We bieden een verscheidenheid aan speldstijlen en afwerkingen om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte ontwerp voor uw merk of markt te creëren.

Beslis simpelweg het volgende:

Wat voor speld wil je? Zacht emaille, hard emaille, gestanst of bedrukt epoxy?

Welk speld ontwerp heb je in gedachten? Maak een mock-up van je voorgestelde ontwerp en voeg deze toe aan het bestelformulier.

Wat voor soort backing wilt u voor uw pin? Kies uit vlinderkoppeling, rubberen koppeling, deluxe koppeling, staafmagneet, gebogen benen of magnetische achterkant.

Wat voor soort afwerking heb je liever? Kies uit goud, roségoud, zilver, zwarte verf of verschillende antieke afwerkingen.

Hoeveel pinnen heb je nodig? Je kunt zo weinig als één pin bestellen of zoveel als je wilt.

Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, zal ons team van deskundige ontwerpers ter goedkeuring een voorbeeld van uw aangepaste pin-ontwerp maken. Zodra u het monster goedkeurt, beginnen we met de productie en bezorgen we uw pins rechtstreeks bij u aan de deur!

Werk samen met The\/Studio om te creëren Aangepaste pinnen

Als je wilt beginnen met het verkopen van custom pins, dan helpen wij je graag verder! Ons gestroomlijnde proces maakt het voor iedereen gemakkelijk om zijn eigen hoogwaardige, unieke reversspeldontwerpen te ontwerpen en te creëren. Blader door ons assortiment aangepaste pinnen om de verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen te zien die we aanbieden. Zodra u klaar bent om te bestellen, vult u eenvoudigweg ons bestelformulier in. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Functietitel: Sales manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86 18802610846

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18802610846

Website: hongdecrafts.invipb2b.com

Adres: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top