Onze handvat papieren zakken: uw beste keuze

Datum van publicatie:2024-06-27

Bij Upack zijn we er trots op dat we de nieuwste milieuvriendelijke en duurzame papieren verpakkingsoplossingen kunnen bieden. Ons assortiment, voorzien van een waterdichte coating zonder plastic, zorgt voor langdurige bescherming tegen vocht voor uw producten en houdt ze vers en veilig.

Verbeterde duurzaamheid:

Om de levensduur van onze tassen verder te verlengen, brengen we dubbelzijdige plakband aan de binnenkant van de tas aan. s opening. Dit zorgt ervoor dat de tas stevig en veilig blijft, zodat uw producten beschermd worden tegen onopzettelijke morsen of lekken.

Afdrukken van voedselkwaliteit:

Wij begrijpen dat veiligheid voorop staat als het gaat om voedselverpakkingen. Dat' Daarom gebruiken we voedselkwaliteit inkt op waterbasis voor al onze drukbehoeften. Dit zorgt ervoor dat de inkt veilig is voor direct contact met voedsel en won' Je klanten geen kwaad doen. Met maximaal acht levendige kleuren kunt u opvallende ontwerpen creëren die opvallen in de schappen.

FSC-gecertificeerd&Recycleerbaar:

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Dat' Daarom gebruiken we FSC-gecertificeerde, voedselwaardige en volledig recyclebare materialen in onze verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een product van hoge kwaliteit krijgt, maar u ook ook bijdragen aan een groenere planeet.

Supermarkt&Fruit Market Favorieten:

Papieren zakken gemaakt met onze speciale waterdichte coating zijn een populaire keuze in supermarkten en fruitmarkten. Hun superieure vochtbestendigheid garandeert dat uw fruit, groenten en andere bederfelijke producten langer in topconditie blijven.

Handgrepen versterkt met Duitse lijm:

Onze handgrepen zijn versterkt met lijm van het gerenommeerde Duitse merk Henkel. Dit zorgt ervoor dat de handgrepen stevig zijn bevestigd en bestand zijn tegen aanzienlijke belasting, waardoor u gemoedsrust krijgt bij het dragen van zware ladingen.

Met Upack krijgt u het beste van twee werelden van kwaliteitsverpakkingen die ook milieuvriendelijk zijn. Onze toewijding aan het gebruik van FSC-gecertificeerde, voedselwaardige en recyclebare materialen zorgt ervoor dat elke zak die we produceren bijdraagt aan een groenere planeet. Blader door ons assortiment milieuvriendelijke papieren verpakkingsoplossingen en ontdek de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Samen, laat' s creëer een duurzame toekomst!


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top