Super Nicotinamide op CPHI

Datum van publicatie:2024-06-27

Van juni 19 tot 21, de 22e Wereldtentoonstelling Farmaceutische Grondstoffen (CPHI China 2024) werd gehouden in Shanghai New International Expo Center, en meer dan 100.000 professionele bezoekers van de wereldwijde voedsel en drank, voeding en gezondheidsproducten, gezondheidsproducten en andere verwante industrieën, zoals kopers, fabrikanten, kanalen, enz. woonden de onderhandeling. Ruibon Biologisch met een nieuwe generatie cosmetica kwaliteit"super niacinamide"Synthetische biologische methode 99,9% ultra-hoge zuiverheid NMN twee belangrijke nieuwe producten, 3-methylpyridine, 3-cyanopyridine, niacinamide drie"oud"Voordeel producten en 27 nieuwe producten in het onderzoek en de ontwikkeling van niacinamide industrie keten producten grand debuut, het trekken van de aandacht en lof van vele industrie insiders.


Tijdens de tentoonstelling was Ruibang Biological stand druk en levendig. Vertegenwoordigers van bedrijven op het gebied van voedselgezondheidszorg, schoonheidspersoonlijke verzorging en diervoeding van over de hele wereld zijn gestopt om meer te leren over de technische kenmerken en toepassingsvoordelen van de twee grote nieuwe producten van cosmetische kwaliteit"Super nicotinamide"en 99,9% ultrazuiver NMN. En de twee producten hebben meerdere voordelen zoals hoge zuiverheid, hoge veiligheid, hoge productiecapaciteit, stabiele levering van de hele industrieketen en kunnen voldoen aan de gezondheids- en schoonheidsbehoeften in verschillende scenario's zijn geprezen.


Tegelijkertijd voerde het verkooppersoneel ook een volledige reeks productintroducties uit voor klanten in nood, en stelde innovatief totaaloplossingen voor zoals"exclusieve cosmetische kwaliteit op maat ' 0 niacine super niacinamide'"voor klanten' specifieke behoeften. Deze gepersonaliseerde maatwerk diensten zijn zeer erkend door klanten en leggen een solide basis voor de daaropvolgende samenwerking tussen beide partijen.


Deze tentoonstelling is niet alleen een belangrijke kans voor Ruibang Biology om haar kracht wereldwijd te laten zien, maar ook een belangrijke maatregel om een goed merkimago in de industrie te vestigen en een sterk ontwikkelingsmomentum vrij te geven. In de toekomst zal Ruibang Bio de bedrijfsmissie van"schoonheid en gezondheid creëren met biotechnologie"en meer producten van hoge kwaliteit met hoge technische inhoud, uitstekende kwaliteit en hoge markterkenning blijven introduceren, meer bijdragen aan de ontwikkeling van de synthetische biologie-industrie en het verstrekken van stabiele garantie voor mondiaal leven en gezondheid.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Long Life Group Co., LTD

Bedrijfstelefoon: +86-025-57238879

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18551727866

Website: baixingjiujiu.invipb2b.com

Adres: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top