Onder de indruk van de huidige kathodische beschermingstechnologie voor diepe put-anode-grondbed

Datum van publicatie:2021-06-07

De diepe put-anode-grondbed bevindt zich op de plaats waar&101; De grondweerstand van het oppervlak is relatief hoog enneemt af met de diepte. Dit installatieformulier is geschikt voor lokale kathodische bescherming in dichtbevolkte gebieden en kleine ruimte, kleine spanningskegel en geen interferentie voor externe structuren.#

De diepe put-anode-grondbed bestaat uit verschillende afzonderlijke anodes die parallel zijn aangesloten, die parallel zijn zijn geïnstalleerd in een boorgat met een diepte van 50100m en een diameter van 0,3 m. Verschillende werkwijzen kunnen worden gebruikt om gaten te boren, en de algemeen gebruikte-air-liftmethode"is bijzonder geschikt gebleken."

by test hetnatuurlijke corrosiepotentieel, poweroff potentieel en grondpotentiaalgradiënt van begraven Metalen structuren in de buurt van het anode-grondbed van diepe put, wordt aangetoond dat de begraven metaalstructuren in de buurt van de anode goed zijn getroffen, en het isnoodzakelijk om de interferentie van het elektrische veld te bestrijden die wordt gegenereerd door de diepe put-anode, en de elektrische druk moet kleiner zijn dan 500 de polarisatie potentiaal van de anodepolarisatie zone veroorzaakt door de invloed van ondergrondse metalen structuren moeten worden geregeld tot minder dan 100 mV.-

In het toelaatbare bereik van beschermen van pijpleidingen, de spanningsverschuiving van Anode polarisatiezone kan worden geëlimineerd door het gegeven potentieel van de voeding op de juiste manier te verhogen en het beveiligingsgebied van de bescherming en het anodepolarisatiegebied (of tussen de isolerende flens) aan te sluiten door de diode aan te sluiten en 0.22 Ω variabele weerstand om de variabele weerstand aan te passen.~

pipeline-onderhoud moet de kwaliteit van anti-ncorrosie-coating van ondergrondse metalen structuren verbeteren en regelmatig de pijp op de grondpotentieel van anode-gebied detecteren, ontdek het Distributie van anodepolarisatiegebied in het station en controle van het interferentie-effect van diepe put-anode.-
De pijplijn adopteert onder de indruk de huidige kathodische bescherming, die de kenmerken van hoge betrouwbaarheid, lange levensduur, instelbare uitgangsspanning en Huidig ​​en eenvoudig onderhoud. Anode-grondbed, een belangrijk onderdeel van het indruk van het huidige systeem, kan worden onderverdeeld in ondiep begraven type en diepe puttype.
at aanwezig, diepe put-anode-constructie wordt uitgevoerd volgens de tekeningen. Over het algemeen is het ontwerp gebaseerd op de lokale bodemweerstand. De aardweerstandswaarde van het ANODE-grondbed is eerst ingesteld en vervolgens is een bepaalde diepte ontworpen. De vooraf gemonteerde anode wordt meestal gebruikt. Nadat de anode is geïnstalleerd, wordt de aardingsweerstand van het anode-grondbed gemeten om te vergelijken met het ontwerp.

Het wiskundig model van kathodisch beschermingssysteem van diepe put-anode tot tank bodemplaat is vastgesteld. Een typische veronderstelling voor de distributie van de huidige dichtheid wordt gebruikt om het beschermingspotentieel op te lossen en het beschermingspotentieel van de bodemplaat van de tank die overeenkomt met een andere begraven diepte van diepe put-anode wordt berekend.

1. De relatiecurve tussen begraven diepte van anode en beschermingspotentieel kan worden verdeeld in drie delen: wanneer de begraven diepte minder is dan 15m,neemt het beschermende potentiaal sterk toe met de toename van begraven diepte; Wanneer de begraven diepte groter is dan 45 m,neemt het beschermende potentieel scherp af met de toename van begraven diepte; Wanneer de begraven diepte tussen 1545m is,neemt het beschermende potentiaal langzaam af met de toename van begraven diepte.

-2. Voor één tank en enkele diepe put-anode is de redelijke begraven diepte van diepe put-anode 2545m.

-3. De invloed van de begraven diepte van anode in diepe goed op het beschermingspotentieel van het bijna positieve extreem is groter dan die van het veel positieve extreme, en de invloed op het beschermingspotentieel van het tankcentrum ligt tussen het bijna positieve extreme en de verre positief extreme.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Overseas Business Department

Bedrijfstelefoon: +86-0539-3712117

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15610665825

Website: mmoanode.invipb2b.com

Adres: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top