Lailite's eerste 100 MW Level Energy Storage System Integration Project staat op het punt in gebruik te worden gesteld

Datum van publicatie:2023-07-17

wel -aankomend het bumperoogstseizoen, hebben meerdere energieopslagprojecten bij Lailite Technology"aCceleration"in hun officiële gevechten bereikt, en het eerste 100 megawatt level energieopslagsysteem integratie -project staat op het punt te worden gelanceerd en in gebruik te worden genomen in Ningxia. De energiecentrale energieopslag wordt geïnvesteerd en gebouwd door CNNC Huineng en Shanghai Energy Electric Co., Ltd. biedt een complete set geïntegreerde oplossingen, waaronder 30 sets van 3,45 MW/6.7MWH Energy Storage Systems, sterk geïntegreerde energieopslagomzetters, Lithium ijzerfosfaatbatterijsysteem, BMS en andere kernapparatuur, met een totale capaciteit van 100 MW/200mwh.

-compared metnieuwe energieverdeling en opslag, hebben gedeelde energieopslagstations hogere en striktere vereisten voor oplossingen voor component- en systeemintegratie. Deze keer heeft Shangneng Electric een hogere algehele energiedichtheid, kleinere voetafdruk, lagere beleggingskosten en eenvoudiger installatie, foutopsporing en werking en onderhoud bereikt door het ontwerp van een gecentraliseerd geïntegreerd,niet -wandel-in batterij geprefabriceerd cabinesysteem. Tegelijkertijd wordt een ontwerp van drie brandbeveiligingssysteem met drie-level aangenomen, wat effectief de veiligheid en betrouwbaarheid van de krachtcentrale waarborgt door meerdere defensielijnen zoals elektrisch kernniveau MICA -isolatie, pakketniveau vroege waarschuwing detectie, systeemniveau perfluorohexaangaze vuur Bescherming en water onderdompelingspray blussen. En afhankelijk van het ontwerp van het energieopslagvloeistofkoeltemperatuurregelingssysteem, evenals het ontwerp van pijpleiding multi -nlevel verdeling en clusterniveau temperatuurregelingstechnologie, is het interne temperatuurverschil van het systeemniet groter dan 5 ℃; De vloeistofgekoelde plaat is uitgerust met stempelende technologie en een breed kanaalontwerp, wat ervoor kan zorgen dat het temperatuurverschil tussen pakkettenniet groter is dan 3 ℃, waardoor de levensduur van het systeem verder wordt verbeterd, de verliezen vermindert en de veiligheid verbetert. Bovendien hanteert Shangneng Electric een weerstandsdoos met hoge weersomstandigheden, die aanzienlijke prestaties heeft in extreme temperatuurweerstand, wind- en zandweerstand en weerstand op grote hoogte, waardoor lagen van"protectieve wanden"worden gevormd om de krachtcentrale activa veiliger, management veiliger te maken, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger, management veiliger maken en omzet betrouwbaarder.

it is vermeldenswaard dat de 1500V 3.45MW gecentraliseerde energieopslagconverter en booster geïntegreerde machine geleverd door Lailite -technologie voor dit project voor dit project sterk wordt erkend en begunstigd door de markt, en is veel gebruikt in verschillende scenario's zoals fotovoltaïsche opslag, windenergie+energy -opslag, rasterzijde, onafhankelijke energieopslag, enz. Totnu toe is deze reeks pc's van energieopslag toegepast voor een totaal van 1,5 GW+, volledig verifiëren van zijn hoge veiligheid, sterke betrouwbaarheid en uitstekende economie. Volgens de ranglijst van EESA en CNESA zal Lailite Technology eerst in China rangschikken in termen van het verzendvolume en denieuwe geïnstalleerde capaciteit in de markt voor energieopslagconverter in 2021, en versnelt de accumulatie en applicatie -ervaring van diepgaande energieopslag om overzee uit te breiden, helpt. De hoge ontwikkeling van de wereldwijde energieopslag. In de toekomst zal Lailite Technology de technologische innovatie blijven verhogen, een grotere waarde creëren voor klanten met een meer professionele en rijke energieopslagservicematrix, de+green-transformatie van energie bevorderen en eennul koolstofnieuw ecosysteem bouwen.".

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • JIANGSU LAILITE TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top