Oppervlaktebehandeling voor metalennaamplaatje

Datum van publicatie:2024-07-17

1.Borstelen Bij dit soort oppervlaktebehandeling worden enkele regelmatige haarlijnen op de producten gevormd' oppervlak door slijpen, wat in horizontale of verticale richting ondiep is ten opzichte van de producten, metg A  decoratief effect, vaak gebruikt voor aluminiumnaamplaatje.
2. Polijsten(diamant slijpen)Het is gericht op het verkrijgen van een highlight-effect voor bepaalde letters of omtrek, waarbij gebruik wordt gemaakt van het brekingsprincipe om de oppervlaktekwaliteit te verbeteren en de lichte krassen op het oppervlak te maskeren, wat de kwaliteit van hetnaamplaatje bij het kijken aanzienlijk kan verbeteren.
3.AnodiserenAnodiseren is een van de meest duurzame behandelingen van het oppervlak, omdat de laag die van delen van het materiaal is. Na het anodiseren zal de betreffende kleur in de materialen doordringen' poriën maakten deel uit van de materialen. Op de markt is zilver of zwart populair om te kiezen,  maar elke kleur kannaar uw wens worden geanodiseerd. Gewoonlijk zullen de vier zijdenna het anodiseren dezelfde kleur hebben en wat korrels vertonen.
4.SchilderenSchilderen is een economische oppervlaktebehandeling die goedkoper is dan anodiseren. Er werd alleen gevraagd dat de voorkant dezelfde kleur had als de achtergrond. Meestal werd het gespoten met een verfpistool dat overeenkwam met de pantonekleur.
5. Galvaniseren(beplating)Deze oppervlaktebehandeling wordt veel gebruikt voor zinklegeringen. Zilverchroom of goudkleur is een veel voorkomende kleur voor toepassing. Er zit een heel dunne laag coating op de materialen' oppervlak door gegalvaniseerd. Het is effectief tegen anti-slijtage, anti-corrosie, en personifiëren het uiterlijk.
Al met al hangt de keuze van de geschikte oppervlaktebehandeling uiteindelijk af van de details van uw ontwerpvereiste, en dit moet door een verfijnde man worden gecontroleerd en gemaakt. Shunding-hardware wordt al meer dan 20 jaar op dit gebied toegepast. Als u vragen heeft over de oppervlaktebehandeling van metalennaamplaatjes, laat dan een bericht voor ons achter, onze experts zullen uw vragen tijdig beantwoorden.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top