Fabrikanten van schuurvloeistoffen gebruiken schuurvloeistoffen voor het polijsten van componenten

Datum van publicatie:2024-07-17

We weten dat veel precisiemachines componenten van deze omvang en omvang gebruiken. Er kan worden gezegd dat een klein onderdeel de sleutelfactor bepaalt voor het functioneren van een machine. Daarom is de verwerking van componenten een zeer belangrijke stap. Laten'Er wordt kort gesproken over het polijsten van componenten door fabrikanten van schuurmiddelen.
Een component is een relatief klein precisieonderdeel, heel klein. Nadat het is verwerkt, zullen ernog steeds wat bramen en ruwheden op het oppervlak aanwezig zijn. Dus hoe maak je het oppervlak glad en glanzend? Op dit punt kunnen fabrikanten van schuurvloeistoffen polijstmachines met schuurvloeistoffen gebruiken voor het polijsten van componenten.
De te bewerken componenten verwerken wij via abrasive flow machining, waare de straalmiddelstroom ondergaat wrijving, waardoor de gladheid van de componenten aanzienlijk wordt verbeterd en een glad oppervlak wordt gegarandeerd.
Het in elkaar grijpende effect van componenten die zijn verwerkt door fabrikanten van schuurmiddelen is goed, wat de trillingen en het geluid van de werking van componenten effectief kan verminderen, de levensduur van componenten kan verbeteren en de efficiëntie van het gebruik kan verbeteren. Bovendien heeft de abrasieve stroomverwerking een goed polijsteffect op verschillende delen van de componenten, waardoor het een handige polijstmethode is om te gebruiken.

64dc3853a91c6.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top