Werkingsprincipe van magnetischenaaldpolijstmachine

Datum van publicatie:2024-07-17

Magnetischenaaldpolijstmachine is een soort high-technische apparatuur die gebruik maakt van het magnetische principe voor polijsten, dat veel wordt gebruikt bij hetnauwkeurig polijsten van verschillende metalen enniet-metalen materialen. Dit artikel introduceert het werkingsprincipe van een magnetischenaaldpolijstmachine en de toepassing ervan in de industriële productie.

Ten eerste het werkingsprincipe van de magnetischenaaldpolijstmachine

Magnetischenaaldpolijstmachine is het kernonderdeel van de magnetischenaald, die is gemaakt van hoog-zuiver ferromagnetisch materiaal, heeft een hoge mate van magnetisme. De magnetischenaald draait met hoge snelheid in de machine en tegelijkertijd roteert of beweegt het werkstuk ook met een bepaalde snelheid. In het gebied waare de magneetnaald staat in contact met het werkstuk, de magneetnaald genereert een sterke magnetische kracht op het werkstuk, waardoor de microscopisch kleine oneffenheden op het werkstuk door de punt van de magneetnaald worden weggeslepen, waardoor het effect van polijsten wordt bereikt.

Het werkingsprincipe van een magnetischenaaldpolijstmachine kan hoofdzakelijk worden onderverdeeld in de volgende aspecten:

1. Magnetische kracht: de magnetischenaald heeft een hoog magnetisme, dat magnetische kracht kan produceren met de microscopisch kleine oneffenheden op het oppervlak van het werkstuk, zodat de magnetischenaald stevig op het werkstuk wordt geadsorbeerd, waardoor polijsten wordt gerealiseerd.

2. Roterende beweging: de magnetischenaald en het werkstuk roteren met een bepaalde snelheid in de machine, zodat de magnetischenaald volledig contact maakt met het oppervlak van het werkstuk om de polijstefficiëntie te verbeteren.

3. Opstelling van magnetischenaalden: De magnetischenaalden zijn volgens een bepaalde wet in de machine gerangschikt om een ​​sterk magnetisch veld te vormen, zodat de magnetischenaalden het oppervlak van het werkstuk gelijkmatig kunnen bedekken om de consistentie van het polijsteffect te garanderen.

4. Polijstvloeistof: Bij het polijsten met magnetischenaalden wordt meestal polijstvloeistof gebruikt. De polijstvloeistof bevat schuurmiddelen, die de wrijving tussen de magnetischenaald en het oppervlak van het werkstuk kunnen vergroten en het polijsteffect kunnen verbeteren.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top