De toepassing van Zirconia-keramiek op verschillende gebieden

Datum van publicatie:2021-09-13

zirconia Ceramics hebben verschillende fysica en fysieke eigenschappen, lage thermische geleidbaarheid, hoge taaiheid, hoog smeltpunt, erosie, enz., En kunnen ook de impacthuwheid van zirconia-keramiek verbeteren, waardoor de toughing van zirkonia keramische grondstoffen zijn geloofwaardigheid en De levensduur van Zirconia-keramiek, die Zirconia-keramiek op de brede markt kan maken. De steeds hardmakende technologie van Zirconia-keramiek is altijd een hotspot geweest in keramiekonderzoek.


first van alle: precisie keramiek hebben unieke fysica en fysieke eigenschappen, zoals hoge taaiheid, lage thermische geleidbaarheid, hoog Smeltpunt, weerstand tegen hoge temperaturen en corrosie, organische chemische plasticiteit en dubbele kenmerken, die alleen de impact van precisie keramiek kunnen verbeteren. Taaiheid, de voltooiing van het toughing van grondstoffen, en de verbetering van de geloofwaardigheid en het levensduur van de levensduur, kunnen precisie-keramiek een veel gebruiktnieuw materiaal worden. De hardmakingstechnologie van Zirconia-keramiek is altijd een belangrijk onderzoeksobject van Zirconia-keramiek geweest. Ten tweede: de fysieke eigenschappen van Zirconia zijn zeer stabiel. Zirconia-keramiek heeft een zeer goede hittebestendigheid en weerstand tegen hoge temperatuur, en kan ook worden gebruikt als keramische coatings op hoge temperatuur en brandproducten op hoge temperatuur. Het kan ook worden toegevoegd aan andere refractaire isolatiematerialen om de vlamvertraging van de keramiek van Zirconia te verbeteren. De vuurvaste isolatiematerialen van zirconia-keramische materialen omvatten voornamelijk: keramische matrijswaters, keramische vuurvaste vezels, keramische krekers, keramische holle balrepractories, enz. Deze materialen worden voornamelijk gebruikt in metallurgie en silicaatindustrieën.

200416211209e4.jpgin hoge temperatuur Condities, Zirconia-keramiek hebben elektrische geleidbaarheid, vooralna het toevoegen van verdikkingsmiddelen, zal de thermische geleidbaarheid hoger zijn, en de hoge sterkte en de taaiheid van zirkonia keramiek kan worden gemaakt in zirkonia-brandstoffen methanol oplaadbare batterij. Bovendien zijn piëzo-elektrische materialen geproduceerd uit de hoofdcomponenten van Zirconia-keramiek al lang gewerkt.

 zirconia keramiek zijn vaak gebruikt tandheelkundige restauratie materialen en chirurgische gereedschappen in het biomedische veld. Zirconia-keramische tanden hebben een goede transparantie, biocompatibiliteit en kwaliteit. Op dit moment hebben sommige onderzoekers met succes zirconia-materialen gebruikt om kunstmatige botten te maken voor medische doeleinden.

 

Wat betreft de praktische functies en voordelen van zirconia keramiek op verschillende gebieden, zal ik hier met u delen . Als een structureel component van consumentenelektronica heeft Zirconia-keramiek sterke vitaliteit. In het bijzonder zijn zirconia-keramiek gebleken om uitstekende structurele materialen te zijn op vele gebieden, zoals optische communicatie, industrie en medische zorg en zijn het gebied van consumentenelektronica binnengegaan. Als u meer wilt weten over Zirconia-keramiek, raadpleegt u Huamin-keramiek. 

4.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Functietitel: manager

afdeling: Sales Department

Bedrijfstelefoon: +86-136-9173-1390

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-176-7451-1727

Website: huaminceramics.invipb2b.com

Adres: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top