Wat zijn de voordelen en kenmerken van simulatiebonsai

Datum van publicatie:2024-09-21

De voordelen van gesimuleerde bonsai

Ten eerste is hetnietnodig om water te geven, te bemesten, je hoeft je geen zorgen te maken over plantenverwelking, je bespaart veel kosten voor toekomstige zorg;

Ten tweede worden de gesimuleerde bionische landschapsplantenniet beperkt doornatuurlijke omstandigheden zoals zonlicht, lucht, water en seizoenen, en kunnen ze planttypen kiezen op basis van de behoeften van de locatie, of denoordwestelijke woestijn of de verlaten Gobi een groene wereld kan creëren. met vier seizoenen zoals de lente;

Ten derde, met de snelle ontwikkeling van bouwmateriaaltechnologie, zijn ontwerpideeën en creativiteit een ongekende bevrijding geweest, verschijnen er steeds meer hoge binnenruimtes in ons leven, simulatie plant landschap landschapseffect uitstekende palmplanten geïntroduceerd in het interieur, gewoon om aan de behoeften van zo'n ruimtelandschap, om een ​​landschapseffect te creëren dat gewone plantenniet kunnen bereiken.

Simuleer de kenmerken van bonsai

1, kleine impact op het milieu, kan voor een lange tijd worden gebruikt, een lange levensduur.

2. Eenvoudig onderhoud. De takken en bladeren van de gesimuleerde planten beschimmelenniet, rottenniet, hebben geen waternodig en broeden geen muggen en vliegen.

3, sterke plasticiteit, milieubescherming materiaal. Grondstoffen zijn voornamelijk: plastic producten, zijden doek, PU, ​​onverzadigde hars,naast het gebruik van metalen staven, PVC-slang, verse planten, enz., zijn deze materialen vervuiling-gratis of de vervuiling is zeer klein. Vanwege de elasticiteit van het materiaal kan het worden gecombineerd met een speciale hoogte en vorm van het model en kan het groenblijvend zijn, waardoor de grenzen van het echte product worden overschreden, zijn de productievaardigheden zeer delicaat, delicaat en realistisch.

4. Betaalbaar. Materiële kwaliteit. De prijs van gesimuleerde planten isniet hoog, en sommige zijn veel lager dan echte bloemen en gras, handig transport en eenvoudige bediening.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top