Het originele merk Chinese vrouwen draagt Bense"AI118 Original Cotton Linn Shop\"Het lood vervaagde in de jaren van flow en keerde terug naar de natuur

Datum van publicatie:2021-01-12

微信图片_20201210162418.jpg

Guangzhou Bense. " AI118 Original Cotton linnenshop " Mevrouw Gao Hongyan, de oprichter, is een van de top 10 Designers van Guangdong.Provincie.van Guangdong Clothing Association, deelnemen aan One Belt en One Road Macau Fashion Week namens Guangdong FashionDe vereniging.vakman maakt het product.

1.jpg

" AI118 Original Cotton linnenshop " Focus op onderzoek en ontwikkeling, behoud originaliteit, heb een sterk ontwerper team, assist R & D om zich te richten op kosteneffectieve producten,3-8 worden elke dag nieuwe producten vrijgegeven.

2.jpg

" AI118 Original Cotton linnenshop " Geïnspireerd door de snelle drukte van het stadsleven, wenst iedereen comfort en rust in hun hart te injecteren,kan een derde ruimte hebben die niet wordt verstoord!

3.jpg

" AI118 Original Cotton linnenshop " Advocaat voor het nastreven van het echte leven, Advocate de Boeddhistische filosofie in de stadleven.Rustig, rustig.leven.minimalistische producten en kleding voor een andere levensstijl.

4.jpg

In vandaag 8217; s snelle-pace leven, People&\-35;39;s kleding eisen geleidelijk terug te keren naar de achtervolging vanTroost.door de verblindende etalages, kleurrijke visuele impact Het maakt het moeilijk voor veel baby's met een verwikkelingsziekte om te beginnen. Na verloop van tijd zal het vermoeidheid esthetiek produceren, de luidruchtige en chaotische stad kan x8217; t voldoen aan het hart om een natuurlijke en eenvoudige en ware staat vanGeest.Ai118, een reis om je droom te verwezenlijken...

5.jpg

Het unieke ontwerp concept van A i11 8 kan niet worden overtroffen,een scherp beeld van kledingstukken,de gedurfde innovatie van unieke mode,Allen behoren tot de verdiensten van een sterk ontwerpteam,de materiaalselectie en het snijden worden herhaald om nieuw te duwen,totdat het ontwerp een perfect werk is ,   het zal worden getoond aan de grote consumenten Nee.

微信图片_20210111151043.jpg

;wholesale women';39;s kleding atlanta ga,#wholesale women'';wholesale women';39;s kleding dalla tx;\;s kleding england;39;s

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top