Een overzicht van CNC -bewerkingsservices zijn typen en voordelen

Datum van publicatie:2023-05-24

cnc staat voor computernumerieke besturingselement is een methode om automatisch te besturen van machinetools met de geavanceerde software. Het zijn elektro -stroomapparaten die het product creëren dat er eenvoudig en aantrekkelijk uitziet en vaak wordt gebruikt in productie- en industriële gadgets. Ze zijn beschikbaar in standaard- en desktopmodellen die kunnen helpen bij elke bewerking. Metaal, plastic, hout, schuim en composieten worden gebruikt om verschillende fabrieks- en engineeringproducten te maken met een hoge mate vannauwkeurigheid. . Er zijn variëteiten van producten die worden geproduceerd onder dit proces, zoals automobile frame, vliegtuigmotoren, tuingereedschap en chirurgische gereedschappen. Deze geavanceerde machine kan meerdere functies uitvoeren van boren, frezen en snijden waardoor het een veelzijdige machine is.


drilling -

Dit wordt gedaan om cilindrische gaten in werkstuk te produceren.

milling -het helpt het helpt Bij het produceren van een breder bereik van vormen.

cutting -het snijdt het gereedschap langs het oppervlak van het werkstuk. Zorg voor de typen

1. CNC Mills

Ze worden uitgevoerd en worden beheerd op programma's die zijn geschreven in cijfers en letters.

2. Draaieken - hier worden de stukken in de cirkelvormige richting gesneden met verschillende gereedschappen. Hoge snelheid is vereist om enkele complexe ontwerpen te maken.3. Plasma -snijders

plasmasorch moeten het materiaal snijden. U hebt snelheid en warmtenodig om het proces te volgen.

-4. Elektrische ontladingsmachines -Dit proces vormt het materiaal in bepaalde stukken.

5. Waterstraalsnijders -Water Jet Cutter worden gebruikt om hard materiaal te snijden, zoals graniet en metaal. *

extremely accuraat

-*cost Efficiënt

*Designs of sjablonen kunnen gemakkelijk worden herhaald met de technologie van Cnc

*there is geen kwaad bij het bedienen van CNC -machine

*
egenterelijke kwaliteit van CNC maakt het efficiënt om te werken

with de technologische vooruitgang De kracht van machines raakt de lucht aan die leidt tot de achteruitgang van de handarbeid en werkgelegenheidskansen . We kunnen het feitnietnegeren dat een efficiënte werking van iets een machinenodig heeft die de taak gemakkelijk en comfortabel kan maken. CNC -machines zijn de afgelopen jaren gegroeid en worden populair. Ze kunnen werken voor zowel kleine als grote bedrijven. Je hebt alleen snijders en boormachinesnodig om elk stuk werk te doen en om ze te huisvesten moet je een machinenodig hebben. Het is een groot productieland over de hele wereld. Er zijn tal van CNC -productiebedrijven in China van een kleine machinewerkplaats tot een grote fabriek die de functies uitvoert van bewerking, metaalgieten en metalen fabricage enzovoort. De moderne productiefaciliteiten in China omvatten een functionele opstelling van CNC die werkt met technologie en moderne tools. Prijs is de belangrijkste reden voor hun concurrentie, omdat het de prijs van hun eindproducten verlagen en ze zeer concurrerend maakt. China is dus rijk aan zijn CNC -bewerkingsdiensten.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top