Vanaf 1 september hebben sommige rederijen de invoer van gerecyclede plastic deeltjes stopgezet!

Datum van publicatie:2020-08-22

Sinds het nieuwe " wet op vast afval " stelt duidelijk dat de staat geleidelijk een nulimport van vast afval zal realiseren, verhoogt de straf voor illegaal vast afval en maakt duidelijk dat de vervoerder en de importeur hoofdelijk aansprakelijk zijn (sommige illegale handelingen kunnen worden beboet met meer dan 500000 yuan en minder dan 5000000 yuan), wordt de nieuwe wet op vast afval van kracht op 1 september 2020.


Rederijen die hierdoor worden getroffen, maken zich zorgen over of zijn hoofdelijk aansprakelijk. Momenteel heeft alleen COSCO Shipping Company de verklaring van COSCO Shipping gehoord. Momenteel importeren Sinotrans, Yangming, evergreen, one, CMA en andere grote rederijen gerecyclede plastic deeltjes, maar dergelijke bedrijven hebben geen relevante verklaringen afgelegd.

Op middellange en lange termijn zal de houding van de belangrijkste rederijen gevolgen hebben voor andere rederijen. Het is nog niet bekend of deze praktijk in de latere fase zal worden gevolgd. De impact wordt geëvalueerd in functie van de evolutie van de situatie.


Tegelijkertijd zijn de geregenereerde deeltjes als afgewerkt product niet in de vorm van vast afval. Het is vermeldenswaard dat met de implementatie van het nieuwe " wet op vast afval " geloven mensen in de industrie in het algemeen dat geïmporteerde deeltjes van lage kwaliteit in de toekomst geleidelijk zullen worden afgewezen, en geïmporteerde deeltjes van hoge kwaliteit zullen de belangrijkste bron zijn.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top