Incorrel ™ 625

Datum van publicatie:2021-06-28

Dit is een van de verschillende hogenikkelchromiumlegeringen van bijzondere vermelding vanwege de combinatie van zeer hoge sterkte, uitstekende verzuimbaarheid en uitstekende corrosieweerstand. Het heeft ook een bijzonder bruikbaar temperatuurbereik van cryogeen tot 950 quater.

its sterkte is afgeleid van de effecten van het molybdeen enniobium op zijnnikkelchromiumstructuur. Deze combinatie van elementen is ook verantwoordelijk voor zijn superieure weerstand tegen een breed scala aan corrosieve omgevingen van ongebruikelijke ernst. Deze eigenschappen hebben het een uitstekende keuze gemaakt voor Sea-water-toepassingen, zoals staalkabelaanlegkabels en propellerbladen voor marineschepen. De thermische vermoeidheidssterkte, oxidatieweerstand en uitstekende lasvermogen hebben deze legering van belangstelling gemaakt voor een verscheidenheid aan ruimtevaarttoepassingen. De hoge corrosiebestendigheid en te bevordering hebben het ook een favoriet gemaakt met de chemische industrie voor zijn plant- en opslagapparatuur.

in 625 zal bijna weerstaan ​​tegen een complete aanval van zee-water,neutrale zouten en alkalische media en zal weerstand bieden ook dergelijke bijtende problemen als zoutzuur en salpeterzuren.

bezuren van het hogenikkel (tot 60%) en chroomgehalte van 625 is het moeilijk voor machine, en zoals alle hogenikkel chroomlegeringen de rauwe Materiaal is erg duur.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top