Wat zijn de belangrijkste prestatieparameters van thermisch geleidende siliciumfilm?

Datum van publicatie:2021-04-26

thermally geleidende siliciumfilm heeft een goede thermische geleidbaarheid en een hoogniveau van drukweerstand en is een thermisch geleidend materiaal met grote fabrikant en bruikbaarheid. Silicon is de oudenaam van silicium. Siliconen worden over het algemeen silicagel genoemd in China. Thermisch geleidend siliconenblad is een van de soorten silicagel. In Taiwan en andere Aziatische regio's wordt het thermisch geleidende siliconenbladnog steeds thermisch geleidende siliciumfilm genoemd.


silicon filmparameters en toepassingen:

materiaal: ul gekwalificeerd silicium, brandwaardering 94v-0;

Main-functies: isolatie, warmteafvoer, brandpreventie, schokabsorptie, enz.

conmon kleuren: roze, grijs, blauw, gemeenschappelijke dikte: 0,23, 0.3, 0.45, 0.6, 0.8mm.

uses van siliconen. Doek: gebruikt als warmtedissipatie en isolatie-onderdelen in elektronische apparaten, automobielmachines, enz. Het kan voor een lange tijd worden gebruikt zonder corrosie op metalen componenten.

DSC09984.jpg

key punten:naleving van RoHS, staande inventaris , serie grootte.

Het bereik en stabiliteit van thermische geleidbaarheid,

thermally geleidende siliciumfilm heeft een grotere SELECt egaliteit in termen van thermische geleidbaarheid, van 0,8W/k.m tot 3.0W/K. M of meer, met stabiele prestaties en betrouwbaar Long-term-gebruik.

De huidige hoogste thermische geleidbaarheid van thermisch geleidende dubbele-sided ad Sesive isniet groter dan 1,0 W/K-M, en de thermische geleidbaarheid isniet ideaal;

thermally geleidend siliconenvet is een uithardingsproces bij kamertemperatuur. Het is vatbaar voor oppervlakte-droogte bij hoge temperaturen, onstabiele prestaties, gemakkelijk te vervluchtigen en stromen, en de thermische geleidbaarheid zal geleidelijk afnemen, watniet bevorderlijk is voor lange-term betrouwbare systeembewerking.


EMC, Isolatieprestaties:

thermally geleidende siliciumfilm heeft isolatie- en thermische geleidbaarheidseigenschappen vanwege zijn eigen materiële eigenschappen, en heeft een goede bescherming tegen EMC. Het siliconenmateriaal isniet gemakkelijk te worden doorboord en gescheurd of beschadigd onder druk, dus de betrouwbaarheid van EMC is beter.

thermally geleidende dubbele \\ ertide kleefstoffen hebben een relatief lage EMC-beschermingsprestaties vanwege de beperkingen van hun materiële kenmerken. In veel gevallen kunnen zeniet voldoen aan de eisen van de klant en zijn ze beperkt in gebruik. Over het algemeen is alleen de chip zelf geïsoleerd of het spaanoppervlak is een EMC-beschermd. Het kan alleen worden gebruikt wanneer.

-thermal geleidend siliconenvet heeft relatief lage EMC-beschermingsprestaties vanwege de materiële kenmerken zelf. In veel gevallen kan hetniet voldoen aan de behoeften van de klant en is relatief beperkt in gebruik. In het algemeen kan het alleen worden gebruikt wanneer de chip zelf is geïsoleerd of het oppervlak van de chip is EMC-beschermd.

applicaties: elektrische apparaten (voeding, rekenmachine, telecommunicatie); Automotive Electronic Modules (Motor Ruitenwissers) Power Modules, Calculator-toepassingen (CPU, GPU, USICS, harde schijven). Siliconenfilm wordt voornamelijk gebruikt tussen de transistor en de koellichaam.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Functietitel: Business Director

afdeling: Business department

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81838805

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13412075090

Website: bopuplastic.invipb2b.com

Adres: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top