Xi benadrukt hoge kwaliteit ontwikkeling, verbetering van het welzijn van mensen

Datum van publicatie:2021-03-09

c52a-kkxpcze4734803.jpg

BEIJING, maart 7 (Xinhua) --President Xi Jinping benadrukte op zondag de inspanningen om de ontwikkeling van hoge kwaliteit te bevorderen en het welzijn van de bevolking en ;39;39;s welzijn bij het deelnemen aan een beraadslaging tijdens de jaarlijkse zitting van het Nationaal Volkscongres, het Congres, de hoogste wetgevende macht.

In overleg met collega-wetgevers uit het noordwesten van China en355; 39, de provincie Qinghai, Xi, ook secretaris-generaal van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China (CPC) en voorzitter van de Centraal-Militaire Commissie, werd opgemerkt dat hoogwaardige ontwikkeling de algemene vereiste is voor alle aspecten van economische en sociale ontwikkeling.

Het zal niet alleen de eis zijn voor de ontwikkelde regio's, maar ook de eis die de tenuitvoerlegging van alle regio's met zich meebrengt, zei Xi, waarbij elke regio wordt aangespoord om op basis van lokale omstandigheden een kwalitatief hoogstaande ontwikkeling te volgen.

Hij dringt aan op inspanningen om kwalitatief hoogstaande ontwikkeling te integreren met maatregelen om mensen te ontmoeten.39;39;zijn streven naar een beter leven.

9174-kkxpcze5953267.jpg

Xi gaf uiting aan zijn volledige erkenning van Qinghai&35;39;s werk in het afgelopen jaar en de ontwikkeling ervan tijdens de 13e periode van het vijfjarenplan (2016-2020), waarin hij de provincie aanspoorde om de nieuwe ontwikkelingsfilosofie volledig en getrouw uit te voeren, zich te houden aan de op mensen gerichte benadering en de hervorming te verdiepen en te openen.

Ook moet worden gestreefd naar nieuwe resultaten op het gebied van de bescherming van de ecologie van het plateau Qinghai-Tibet en duurzame ontwikkeling, zei Xi.

Op basis van zijn voordelen en middelen, Qinghai moet de innovatie-gedreven ontwikkelingsstrategie implementeren en de bouw van een wereldklasse industriële basis op zoutmeer versnellen, zei hij.

De provincie moet ook werken aan de opbouw van een hoogvlakte van schone energie, een bestemming van internationaal ecotoerisme en een bron van groene en biologische landbouw- en veeproducten, zei Xi, met nadruk op inspanningen om een groen, koolstofarme en circulaire economisch systeem te bevorderen.

Aangezien Qinghai grote verantwoordelijkheid draagt voor het waarborgen van de ecologische veiligheid van het land en de duurzame ontwikkeling van de natie, moet de provincie de belangrijke missies uitvoeren om de ecologische veiligheid te handhaven en de bescherming van het gebied Sanjiangyuan (Three-River-Source) en " de watertoren van China, " Xi zei het.

Qinghai moet een evenwicht vinden tussen de ontwikkeling van de toeristische industrie en de bescherming van het milieu in een poging om heldere wateren en weelderige bergen altijd het voordeel en trots van Qinghai te maken, zei Xi.

Hij heeft de nadruk gelegd op de inspanningen om de zwakke plekken in de bevolking te versterken.39;39;s welzijn, voortdurend tegemoet te komen aan de basisbehoeften van de bevolking en de beschikbaarheid en gelijkheid van fundamentele openbare diensten te verbeteren.

Xi heeft de lokale autoriteiten gevraagd om een gecoördineerde ontwikkeling tussen plattelandsgebieden en stedelijke gebieden te bevorderen, de vitaliteit van het platteland op alle fronten te bevorderen, het welzijn van de bevolking te verbeteren en een nieuw socialistisch landschap op te bouwen dat mooi, welvarend en harmonieus is.

Met nadruk op de volledige tenuitvoerlegging van het etnische en religieuze beleid van de partij en van de partij, riep Xi op tot inspanningen om gemeenschappelijke welvaart en eenheid te bevorderen onder mensen van alle etnische groepen.

Met de nadruk op een partijbrede campagne over het leren van geschiedenis en onderwijs van de CPC, heeft Xi gezegd dat een belangrijke taak van de campagne is om alle partijleden te versterken, hun idealen en overtuigingen te versterken en ervoor te zorgen dat ze hun oorspronkelijke ambitie en missie blijven naleven.

De campagne zou de mensen moeten helpen om standvastig de partij te volgen.39.  


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Sales Department

Bedrijfstelefoon: +86 13430862828

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13430862828

Website: billow.invipb2b.com

Adres: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top