China Klaar voor de Spelen (III): Veilige, veilige Olympische Spelen van de Winter

Datum van publicatie:2022-01-15

editor' s Opmerking: op 4 februari, zal de Olympische ketel worden ontstoken in Beijing, het signaleren van de start van de 2022 Winter Olympische Spelen. Met het Grand Sporting-evenement schopt in minder dan een maand, zijn organisatoren volledig voorbereid om een ​​reeks eenvoudige, veilige en prachtige competities te houden. Alle locaties en faciliteiten zijn aanwezig, schone lucht en groene energie stroomt al, en een gesloten-LOOP-systeem is klaar om COVID-19 te voorkomen.

De globale Covid-19 pandemie wordt behandeld als een grote bedreiging voor de kluis operaties van de spellen. Alle mogelijke maatregelen zijn ingevoerd om een ​​veilige en veilige games te garanderen.

TWO edities van de PEKING 2022 PlayBook Outline Covid-19 tegenmaatregelen voor de spellen.

Het PlayBook dient als basis van het spelplan om te zorgen Dat alle deelnemers aan games en de mensen van China veilig en gezond blijven.

Het PlayBook is gezamenlijk ontwikkeld door het Beijing-organisatiecomité voor de Olympische en Paralympische Winterspelen 2022, het Internationaal Olympisch Comité en het Internationaal Paralympisch Comité.

Het PlayBook heeft twee versies. De eerste meldt de deelnemers aan de games over wat ze moeten doen voor de games. De tweede functies bijgewerkte Covid

19-tegenmaatregelen en is gebaseerd op de gevestigde principes die zijn gespecificeerd in de eerste.-

participanten worden beschouwd als volledig gevaccineerd volgens de voorschriften van hun land van verblijf ten minste 14 dagen voorafgaand aan hun vertreknaar China , of, indienniet in aanmerking komen voor vaccinatie als gevolg van bewezen recente infectie.


in om beter te kunnen voorkomen en beheersen van de verspreiding van COVID19, iedere deelnemer in het gesloten systeem is vereist om te ondergaan Dagelijkse screeningstests voor Covid-19 en dragen een gezichtsmasker (KN95, N95, FFP2, of gelijkwaardigenorm) tijdens de spellen.-


positive cases zijn verwerkt volgens hun symptomen. Degenen met symptomen worden overgedragen aan een toegewijde ziekenhuis voor de behandeling en de asymptomatische degenen zullen worden gevraagd om te isoleren in andere toegewijde faciliteiten of op hun accommodatie (zoals de IOC heeft gezegd, het zou beter zijn als asymptomatische personen ook in ziekenhuizen kunnen isoleren ).

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top