Particuliere ondernemingen doen hun deel aan de strijd tegen COVID-19

Datum van publicatie:2021-03-04

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Particuliere ondernemingen in Xiamen, provincie Fujian, bevorderen een gecoördineerde hervatting van werk en productie in de stroomopwaarts en stroomafwaarts van de industriële ketens tot de macht door de COVID-19-epidemie.

Een voorbeeld is het Xiamen-hoofdkantoor Yealing, een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in videoconferenties, spraakcommunicatie en collaboratie oplossingen.De stad heeft Yealenk=35;39;s gieterijen geholpen om werk en productie te hervatten.

Tijdens de uitbraak is de vraag op de markt op afstand van kantoren toegenomen, wat niet alleen een grote toename van het aantal klanten voor Yealink&_;39;s soft-end videoconferentiesysteem bevordert, maar ook de verkoop van producten stimuleert.In het afgelopen kwartaal namen de bestellingen gestaag toe.Bij het herstel van haar eigen productiecapaciteit hielp Yelink haar ondersteunende ondernemingen om werk en productie te hervatten.

Chen Guilong, de verantwoordelijke voor de gieterij Hualian Electronics, een dochteronderneming van Yealing, zei: " Dankzij de bestelling van Yealink was onze productiecapaciteit in het eerste kwartaal vrij stabiel. "

Chen zei dat in het beginstadium van de hervatting van het werk, hun capaciteitsherstel werd beïnvloed door onvoldoende exploitatiepercentages.Yelink meldde het arbeidstekort probleem op tijd aan de lokale overheid en ambtenaren hielpen het te coördineren en op te lossen.

Chen zei dat de leveringsdatum van sommige producten werd beïnvloed door de uitbraak en Yelink hielp ook om te communiceren en te coördineren.

Naast de gieterijen hebben ook de leveranciers van plastic producten en schimmel van het proces geprofiteerd.

" Ongeveer zestig procent van onze productiecapaciteit komt van Yelink, " zei Lin Yirong, directeur van de Zhangzhou Lianshong Plastic Technology.

In het eerste kwartaal hielp Yealink=35;39; de stabiele orders van het bedrijf bij het onderhouden van werk en productie.Hun orders op de binnenlandse markt zijn aanzienlijk toegenomen. " Vervolgens zullen we de investeringen op de binnenlandse markt blijven verhogen op basis van hun inzicht in de ontwikkelingen op de buitenlandse markt, " Lin zei het.

Het leveren van voldoende grondstoffen voor downstreamondernemingen om te produceren is een andere effectieve methode voor economisch herstel tijdens de preventie- en controleperiode van pandemie.

Naarmate het virus zich over zee verspreidt, neemt de vraag naar maskers nog steeds toe.Echter, het tekort aan gesmolten stof, de belangrijkste grondstof voor de productie van maskers, heeft de productie van maskers beperkt.

Om aan de vraag van de markt te voldoen, veranderde Xiamen Yanjiang New Materials in februari drie smeltende staalfabrieken.

In maart werden drie nieuwe productielijnen toegevoegd, en de dagelijkse productiecapaciteit werd verhoogd van 6-metrische ton tot 12-ton.Een totaal van meer dan 200 ton gesmolten stof werd geleverd aan meer dan vijftig downstream mask fabrikanten, waaronder de meeste mask fabrikanten in Xiamen.

Naarmate de epidemie zich in het buitenland verspreidt, neemt de vraag naar medische maskers toe.Yanjiang New Materials kondigde onlangs aan dat het medische smelt stoffen zal produceren en verkopen die niet-geweven zijn.De onderneming heeft tests van derden en interne commerciële productietests uitgevoerd.Tot nu toe heeft het orders ontvangen van ongeveer 55 masker fabrikanten.

Productiecapaciteit van Xiamen=35;39;s Employ Group, een onderneming in de architectonische wetenschap en de transformatie van wetenschappelijke en technologische prestaties, heeft ongeveer 90 procent van zijn capaciteit hersteld, dankzij het herstel van de infrastructuursector.Met de toename van de productiecapaciteit van de groep, zijn upstream water-reducerende agent polyether Enterprises Jiahua Group en Fujian Zhongshan Chemical hebben ook weer werk en productie hervat.

Het bedrijf zei dat het gratis betonversnellers, vroege kracht agenten en technische diensten heeft geleverd voor de bouw van geïsoleerde ziekenhuizen in het epidemische gebied.

 


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top