Welke apparatuur wordt gebruikt in de technische specificaties van het Groene Shell Paper-product?

Datum van publicatie:2021-04-21

green Shell-papier is een soort papier met een hoge mechanische sterkte voor isolatiemateriaal. De dikte is 0,1~0.3 mm. Donkergrijs, gemakkelijk te absorberen vocht. Gebruikt als isolatiepapier in motoren, elektrische apparaten en transformatoren. Groen Shell-papier, ook bekend als Highland Garrley Paper, is algemeen bekend als groen schelpdocument voor cyaan dunne elektrische isolerende karton. Het is gemaakt van houten vezels of gemengde pulp met katoenen vezels door een bepaald proces. De veelgebruikte kleuren van dunne elektrische isolerende karton zijn geel en cyaan. Geel is gewoonlijk bekend als geel shell-papier en cyaan is algemeen bekend als groen schelpdocument.


green shell papier heeft een goede mechanische sterkte, hoge elektrische sterkte, vlak en glad oppervlak, en vol met taaiheid. Het wordt op grote schaal gebruikt als een isolerend materiaal in motoren, elektrische apparaten, instrumenten en andere apparatuur.


(1) doel van groen schelp papier: groen schelp papier wordt gebruikt als isolatiemateriaal op elektrische apparaten en motoren. Bijvoorbeeld, tussen de ventilatorvleugel en de ventilatorkop van een huishoudelijke plafondventilator, gebruik schroeven om een ​​laag groen schelpdocument vast te maken; Er is een laag groen schelpdocument tussen de hoofdas die op de ring van de draaibank en de versnellingsbak drukken.

(2) Groene schaal papierspecificaties (mm): Gemeenschappelijke specificaties zijn: 0,1, 0.2, 0,5, 1, 2 .

DSC09954.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top