Hastelloy ™ C-276

Datum van publicatie:2021-04-21

hastelloy ™ C-276Is bekend om zijn uitstekende corrosieweerstand in een breed scala aan extreem agressieve media en zeer straffende omgevingen. Het is echt een superlere onder de hoognikkel-chromium-molybdeen-materialen, en wordt beschouwd als de vooraanstaande legering voor de chemische industrie.

it is bestand tegen veel van de meest ernstige media die zijn aangetroffen in chemische verwerking, inclusief reducing en oxidatie zuren. Het heeft een uitzonderlijke weerstand tegen zwavelzuur en zoutzuur, plus uitstekende weerstand tegen fosforzuur. De gecontroleerde hoeveelheid wolfraam en zeer hoog gehalte aan molybdeen: (tot 17%) C276 heeft uitstekende weerstand tegen stresscorrosie kraken en putten. Legering C276 is ook bijna ongeëvenaard in zijn weerstand tegen zeewater, vooral onder spleetomstandigheden die een aanval in andere gewoonlijk gebruikte materialen zoals 316 roestvrij staal, 6MO roestvrij en monel zouden induceren. Hastelloy ™ C276 wordt ook begunstigd door de olie- en gasindustrie vanwege het vermogen om \"zuur\" (natuurlijk) gas te verwerken, in combinatie met zijn corrosieve weerstand door zeewater. In dergelijke omgevingen is het erg populair geworden in de fabrikant van kleppen en pompen.

duenaar het hoge gehalte aan chroom ennikkel in de legering, worden wolfraam en kobalt toegevoegd. C276 is moeilijk te verwerken en de grondstoffen zijn duur, maar Hastelloy kan verrassend hoge-quality-compressie-fittingen en kleppen produceren.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top