Aluminium (AL) -household bedrading

Datum van publicatie:2022-09-01

aluminum (al)-Household bedrading

main artikel: aluminium draad

because van zijn hoge geleidbaarheid en relatief lage prijs vergeleken met koper in de jaren zestig, werd aluminium op dat moment geïntroduceerd voor huishoudelijke elektrische bedrading in Noord -Amerika, hoewel veel armaturenniet waren ontworpen om aluminium draad te accepteren. Maar hetnieuwe gebruik bracht enkele problemen met zich mee:

images.jpg

de grotere thermische expansiecoëfficiënt van aluminium zorgt ervoor heeft deneiging om onder een gestage aanhoudende druk te kruipen (in grotere matenaarmate de temperatuur stijgt), opnieuw de verbinding losmaken.

all hiervan resulteerde in oververhitte en losse verbindingen, en dit resulteerde op zijn beurt in sommige branden. Bouwers werden vervolgens op hun hoede om de draad te gebruiken, en veel rechtsgebieden verboden het gebruik ervan in zeer kleine maten, innieuwbouw. Toch werden uiteindelijknieuwere armaturen geïntroduceerd met verbindingen die zijn ontworpen om losraken en oververhitting te voorkomen. In eerste instantie werden ze gemarkeerd

al

cu

, maar ze dragennu een

co

alrimages (1).jpgcodering.

"/"another manier om het verwarmingsprobleem te voorkomen, is om de korte"pigtail/te verkleinen"van koperdraad. Een correct gedaan hoge

pressuur krimp door het juiste hulpmiddel is strak genoeg om elke thermische expansie van het aluminium te verminderen. Tegenwoordig wordennieuwe legeringen, ontwerpen en methoden gebruikt voor aluminium bedrading in combinatie met aluminium -beëindigingen.

下载.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • MiXiao Tech
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top